Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Magyar Nemzet: Gyurcsány dosszié I-IV.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Fidesz:Gyurcsány Ferenc közvetlenül érintett az olajügyekben

  2007.07.03. 23:28
www.fidesz.hu. 2007.07.03. 00:20 Érthető, hogy a szocialisták miért tesznek immár napok óta zavaros, kapkodó kijelentéseket az olajbotránnyal kapcsolatban. Zavarban vannak, mert pártelnökük lebukott, kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc közvetlenül érintett az olajügyekben. Gyurcsány Ferenc 1995-től 1997-ig felügyelőbizottsági tagja, sőt saját cégén keresztül kisebbségi tulajdonosa is volt egy olyan részvénytársaságnak, a Fortusnak, amely a rendőrség és a vámnyomozók látókörébe került az olajügyek akkoriban zajló nyomozása kapcsán

Meghátrált az ügyészség, nyert az Altus

  2007.04.24. 18:58
2007.04.11. 08:21 2007. április 11. 0:03 Magyar Nemzet Elállt az Altus Zrt. ellen indított keresetétől a Legfőbb Ügyészség – értesült lapunk. Úgy tudjuk: az ügyészség a múlt héten a tavaly november óta szünetelő per folytatását kérte, ám csupán azért, hogy bejelenthesse: a per megszüntetését kezdeményezi. Az alperesek az eljárási törvény szerint ragaszkodhatnak ahhoz, hogy a bíróság ítéletet hozzon az ügyben.

Gyurcsány cégei szép nyereséget termelnek

  2007.02.24. 23:12
2007. február 20. 9:20 MNO- Az Altus két fő termelővállalata, a kádkövet előállító Motim és a nyomdai hengereket gyártó Béta-Roll tavaly összesen több mint 700 millió forintos nyereséget ért el – tudta meg az egyik napilap Jagiellowicz Györgyné vezérigazgatótól. Tovább >>

Bizonyítási eljárás Altus-ügyben

  2006.09.13. 10:40
2006. szeptember 13. 7:59 Magyar Nemzet - Pilhál Tamás A Legfőbb Ügyészség azt kérte a bíróságtól, hogy idézzen be négy tanút az Altus-perben, akiknek segítségével bizonyítani lehetne, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök cége egy színlelt ajándékozási szerződéssel, jó erkölcsbe ütköző módon jutott hozzá egy csaknem százmillió forintos állami beruházáshoz 1995-ben. A per következő tárgyalása egy hét múlva lesz Kaposváron.

Nomentana-per: Gyurcsány kihátrált

  2006.05.19. 08:54
2006. május 19. 0:02,mno, Magyar Nemzet - Swendt Pál Visszavonta a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. ellen benyújtott személyiségi jogi keresetét Gyurcsány Ferenc kormányfő, aki a lapunkban a Nomentana nevű fantomcégéről megjelent cikkek miatt indított eljárást. A miniszterelnök és jogi képviselője távol maradtak a tegnapi tárgyalástól.

Feljelentés Gyurcsány cége miatt - Ötféle bűncselekmény elkövetésének gyanúja

  2006.04.20. 09:13
2006. április 20. 8:30 Magyar Nemzet - Huth Gergely Ötféle bűncselekmény elkövetésének gyanújára hivatkozva feljelentést tett a Gyurcsány Ferenc érdekeltségében álló Motim Rt. privatizációja és gazdálkodása miatt két magánszemély. A Legfőbb Ügyészséghez eljuttatott beadvány csalás, hanyag kezelés, jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása és környezetkárosítás bűntette miatt kéri a meg nem nevezett tettesek elmarasztalását.

Az ügyészség benyújtotta a keresetlevelet Gyurcsány cége ellen

  2006.04.03. 20:17
A vádhatóság szerint jó erkölcsbe ütközött a Szalay utcai szerződés 2006. április 3. 17:22 MNO-összefoglaló Benyújtotta a Gyurcsány Ferenc cége elleni keresetlevelet a Legfőbb Ügyészség a Somogy Megyei Bírósághoz. Az ügyészség múlt hétfőn közölte, hogy polgári pert indít a miniszterelnök cége, az Altus Rt. és a Humán-Jövő Kht. ellen, egy Szalay utcai ingatlannal kapcsolatos szerződés miatt.

Újabb feljelentés a Fittelina ügyben

  2006.03.10. 06:11
2006.03.10. 06:10 2006. március 9. MNO Deutsch-Für Tamás ismételten feljelentést tett a miniszterelnök családi cége, a Fittelina Kft. ügyében. A fideszes politikus immáron nemcsak ismeretlen tettesek, hanem Gyurcsány Ferenc, Apró Piroska és Dobrev Klára ellen tette meg feljelentését tegnap, különösen nagy összegű adó- és társadalombiztosítási csalás, valamint magánokirat-hamisítás bűncselekménye miatt. Az ügyészségnek három nap alatt el kell döntenie, hogy elrendeli-e a nyomozást.

Fidesz: Nem évült el a bűncselekmény

  2006.03.01. 17:06
A nyomozás folytatását kéri a gyurcsányi fantomcég ügyében három ellenzéki képviselő 2006. március 1. 15:40 MNO Panasszal élt három fideszes képviselő a Gyurcsány Ferenc által jegyzett fantomcég ügyében hozott ügyészségi határozat ellen, amely megszüntette a nyomozást. Az ellenzéki politikusok azt kifogásolják, hogy az ügyészség az elévülés vizsgálatakor, a bűncselekmény befejezési időpontjának megállapításakor elmulasztotta a tényállás teljes körű felderítését.

Az elévülés nem feddhetetlenség

  2006.02.27. 10:16
2006. február 27. MNO. A nyomozó hatóság a Nomentana Kft. esetében nem bűncselekmény hiányában szüntette meg az eljárást, hanem mert a cselekmény büntethetősége elévült. Ha a Nomentana Kft. cselekménye nem lett volna bűncselekmény, úgy az elévülést sem kellett volna vizsgálni, hiszen ami nem bűncselekmény, az nem is tud elévülni – nyilatkozta lapunknak Répássy Róbert (Fidesz). A politikus úgy látja, Gyurcsány Ferenc ügyeiben rendre kivételez az ügyészség.

Jogsértést leplezett le Batiz

MNO  2006.02.22. 05:56
MNO: A szóvivő kármentő magyarázkodása a kormányfőre nézve terhelő. 2006. február 22. További súlyos törvénysértésekre hívta föl lapunk figyelmét Batiz András kormányszóvivő, amikor azt közölte: Kiss Elemér közigazgatási államtitkár és Szilvásy György helyettes államtitkár a Miniszterelnöki Hivatal részéről nem hagyta jóvá azokat a szerződéseket, amelyeket a kancellária tulajdonában lévő Közlönykiadó Kft. kötött egy Gyurcsány Ferenc által képviselt, nem létező egyesülettel.

Gyurcsány újabb fantomügye

MNO  2006.02.21. 13:18
Magyar Nemzet, MNO : A miniszterelnök egy nem létező egyesület nevében kötött szerződést az állammal – A Magyar Nemzet teljes cikke 2006. február 21. 12:00 A rendszerváltást követő első években egy szűk csoport fejében körvonalazódni kezdett az ötlet: az országgyűlési képviselők munkájának megkönnyítése és kulturáltabbá tétele érdekében hozzák létre az országgyűlési képviselők klubját, amelyet egy egyesület működtetne. A látszólag nemes cél mögött a valóságban egy több száz millió forint értékű ingatlanügylet is meghúzódott, sőt, az események ismeretében alaposan feltételezhető, hogy ez volt az „önzetlen” ötlet mozgatórugója.

Elutasít az ügyészség?

  2006.02.20. 15:39
MNO, 2006. február 20. 11:58 . Az ügyészség villámgyorsan meg akarja szüntetni a nyomozást Gyurcsány Ferenc fantomcége, a Nomentana Kft. ügyében – írta a Magyar Hírlap, amelyik tudni véli, hogy döntését mire alapozza majd a hatóság. Ha az ügyészség a rá nehezedő politikai nyomás miatt az ügy mielőbbi lezárására törekszik, és nem végez alapos munkát, akkor súlyosan megsértheti az eljárásjogi törvényt – állítják jogi szakértőink.

Gyurcsány cége mégis kárt okozott?

  2006.02.15. 10:33
2006. február 15. mno.hu. Jogsértően igényelhette vissza a Nomentana a forgalmi adót. Valótlanul nyilatkozott Gyurcsány Ferenc, amikor a fantomcégbotrányáról azt mondta: nem okozhatott kárt az államnak és az adófizetőknek – vonható le a következtetés a Pénzügyminisztérium egy általános érvényű állásfoglalásából. A Nomentana Kft. a fantomcégként eltöltött évek alatt ugyanis jogsértően igényelhette vissza a forgalmi adót az államkasszából.

Eltűnt a jogeset

  2006.02.10. 05:59
A miniszterelnöknek kínos volt, az APEH nyomban törölte? 2006. február 10. MNO -Már nem található az APEH honlapján annak a jogi esetnek az ismertetése, amely kísértetiesen hasonlít Gyurcsány Ferenc fantomcégének az ügyéhez, és amelyet tényfeltáró cikksorozatunkban mi is közzétettünk. Tegnap már hiába próbáltuk megtekinteni az eddig mindenki számára könnyedén elérhető információkat, azt a jelek szerint gondos kezek eltávolították az adóhivatal honlapjáról. Nem kizárt, hogy azért törölték váratlanul az információkat, mert a jogi eset roppant kínosan érintette Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt.

Nomentana: felgyorsult az ügyészség

  2006.02.09. 07:53
MNO, 2006.02.09. Az interneten is olvasható határozatból azonban egyértelműen kiderül: a nyomozást a Lamperth Mónika belügyminiszter által felügyelt budapesti V. Kerületi Rendőrkapitányságon indították, és csak utóbb vonták azt ügyészi hatáskörbe. A kormánypárti Népszava feltehetően azért állította mindezt, mert a miniszterelnöknek különösen kínos lehet, hogy nem a Fidesz-elfogultsággal vádolt ügyészség, hanem az a rendőrség döntött a büntetőeljárás megindításáról, amelynek felügyeletét a kormány tagjaként a belügyminiszter látja el.

Az Altus Rt. ügyében ma nyilatkozik az ügyészség

  2006.02.07. 09:59
Nomentana: Nyomozást rendeltek el Gyurcsány Ferenc cége ügyében 2006. február 7. 8:19 MNO Bár az Altus Rt. esetében hűtlen kezelés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt benyújtott feljelentés ügyében már tegnap döntött az ügyészség, de valószínűleg csak ma adnak tájékoztatást döntésükről. Hétfőn ügyészi hatáskörbe vonta a Nomentana Kft. működésével összefüggésben közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított rendőrségi nyomozást a Legfőbb Ügyészség Kiemelt Ügyek Főosztálya. A nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség végzi. Az ügyben három fideszes képviselő tett feljelentést február 2-án.

Nyomozást rendeltek el Gyurcsány Ferenc cége ügyében

  2006.02.06. 21:24
Ügyészi hatáskörbe vonták a Nomentana Kft. működésével összefüggésben indított rendőrségi eljárást 2006. február 6. 16:20 MNO Ügyészi hatáskörbe vonta a Nomentana Kft. működésével összefüggésben közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított rendőrségi nyomozást a Legfőbb Ügyészég Kiemelt Ügyek Főosztálya. A nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség végzi. Az ügyben három fideszes képviselő tett feljelentést február 2-án. Az Altus Rt. esetében hűtlen kezelés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt benyújtott feljelentést ügyében is döntött az ügyészség, de valószínűleg csak kedden adnak tájékoztatást döntésükről.

Nomentana-ügy: az ügyészség vizsgálatot indított

  2006.01.31. 09:17
Gyurcsány: Teljesültek a kormánycélok 2006. január 30. 18:18 MNO.

Mi kell még az ügyészségnek?

  2006.01.28. 06:11
A hatóságok továbbra is hallgatnak a Nomentana Kft. ügyében 2006. január 28. Magyar Nemzet - A kormányszóvivő hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott ígéretek és a Népszava tegnapi információi ellenére Gyurcsány Ferenc miniszterelnök még mindig nem perelte be a Magyar Nemzetet fantomcége, a Nomentana Kft. törvénysértő tevékenységét ismertető cikksorozatunk miatt – derült ki a tegnapi kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Az ígért keresetlevelek tartalmáról nem közölt részleteket Batiz András, ám a kormánykörökhöz közel álló napilap tegnapi számában arról írt, hogy a kormányfő – a hosszabb jogi eljárást igénybe vevő – rágalmazás miatt indít pert lapunk ellen.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM