Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : A tót frusztráció

A tót frusztráció

  2011.08.30. 19:03

A tót megszállás alatt álló Felvidék magyarságát sorra érik a jogsértések, jogcsorbítások az EU égisze alatt is. A frusztrált tót államhatalom állami szintre emelte a magyarüldözést. Rettegnek az ellopott javak elvesztésétől.A bűnbak és a múlt élő tanúja a magyarság, amely a  tót mítoszgyártás, történelem-hamisítás útjában áll. A tótok félnek a magyar állampolgárság visszaadásától, félnek a magyar állampolgároktól, félnek a magyarságnak egyenlő jogokat adni, félnek a magyar nyelv hivatalossá tételétől, félnek bevallani a magyar múltat,mely védőszárnyai alatt a tótság,mint maroknyi nép átvszelhette a történelem legnagyobb viharait ,sőt gyarapodni tudott. Félnek mindentől ,ami magyar. Miért félnek?

 Alább olvasható két rövid eszmefuttatás a tótok tömeges méreteket öltő hungarofóbiájáról (ND): 


Az önálló létre kárhoztatott Szlovákia pedig légüres térben mozog életre galvanizálása óta. Illúziókba ringatja magát, Góliát szerepében tetszeleg és politikusainak kóros cesaromániája, nagyzási hóbortja próbálja összefogni azt az űrt, amit ma Szlovákiának csúfolnak, de amely teret valójában még mindig a felvidéki lélek tölti be. A trianoni temetetlen halott, a szlovák ábránd és illúzió nem érezheti magát otthon Szlovákiában. Nem teheti, mert a Felvidék a magyar Nemzet szerves része, és kiszakíthatják bár ezt az életfontosságú szervet a Nemzet testéből, lelkileg mindig annak része marad! Ezért nem érezhetik magukat otthon a szlovák imperátorok és döntéshozók, ezért tart 1918-tól napjainkig a felvidéki magyarság kálváriája. Fenti állításaink igazolására álljanak itt Wass Albert gondolatai az otthonról :

"Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nem csak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent. Ahol otthon vagy, az az otthon. Nem kell hozzá sok. (...) Van egy ágy, amiben alszom, egy szék, amire leülök, egy kályha, ami meleget ad. És hogy ebben a körülöttem lévő széles, nagy és furcsa világban ez a kis hely nem idegen és ma az enyém. Jól érzem magamat benne, ha kinézek az ablakon és kint esik az eső, vagy süvölt a szél. És hogy ha ide este bejövök, meglelem azokat, akik még hozzám tartoznak. Ez az otthon."

(nemnemsoha.gportal.hu)

Minden zsivány azt hazudja az általa elrabolt értékekről, hogy az az övé és nem lopott, de amikor önmagába néz tudja, hogy nem mond igazat .Ennek ellenére olyan sokszor hangoztatja hazugságait, amíg az igaznak nem tűnik, főleg akkor, ha azt egy idő után már senki nem cáfofolja. Így lesznek a hazugokból "igazak". Azonban az igazság akkor is az marad, ha azt nem mondják ki.

A tótok lelkismeret furdalása, frusztráltsága ebből a tőből fakad. A lopott értékeket úgy kell beállítani, hogy az ne tűnjön lopottnak - ne tűnjön lopottnak az ellopott föld, az ott élő őshonos más nemzetekkel, a más nemzet által meglakotott szellemi és tárgyi értékek, úgy kell más tollával ékeskedni, hogy az ne tűnjön fel ! Viszont,amíg az őshonos felvidéki magyarság ott van, addig az nekik szemet szúr,mert szembesíti őket az igazsággal. A Benesi "reszlovakizálás" is arra a hazugságra épült, hogy az ott élő magyarok egykoron tótok voltak, csak elmagyarosodtak,ergo most vagy vallják magukat ismét tótnak és felejtsék el egyik napról a másikra a magyar szót, dalt, gondolkodást,felmenőket, mindent, ami magyar vagy tűnjenek el az általuk megszállt területről Csonka-Magyarországra vagy tüntessük el őket: telepítsük át őket nem magyar vidékre, az elűzött szudéta-németek helyére Csehországba, a csehek közé, szolganépnek. Ezt megvalósították a második világháború után, de még így is sok magyar maradt 1945-után Felvidéken, ezért jött a lakosságcsere ötlete.

Jelenleg az íróasztal mögött létrejött, újbenesi tót állam csupán egy kicsit burkoltabban, de ugyaúgy gondolkodik, mint Benes idejében az ú.n. Kassai Kormányprogram megalkotásakor. A jelenlegi tót államhatalom ezen benesi elvek mentén hozza a döntéseit. A benesi elvek mentén szavazza meg a tót parlament többségi erővel az újbenesi törvényeket és törvényrendeleteket a magyar nyelvhasználat, magyar oktatás, magyarként történő érvényesülés ellehetetlenítése céljából, mivel a nyílt kitelepítést még nem meri felvállalni, azonban az ennek végrehajtására vonatkozó Benesi-dekrétumokat 2007-ben parlamenti úton megerősítette.

Tehát tallonban van a kitelepítés "törvényes" lehetősége a neobenesi mini íróasztalállamban! Ostoba módon erre a tényre hívták fel a figyelmet egyes túlbuzgó tót soviniszták a népszámlálás előtti időszakban Érsekújváron és környékén, riogatva a sok mindent átélt magyar nyugdíjasokat azzal, hogyha magyarnak merik vallani magukat, akkor őket is kitelepítik.

A buta tót képes volt erre felhívni a megfélemlített magyar figyelmét, hogy a Benes-dekrétumok nemcsak alszanak, hanem élnek és bevethetők. Kár , hogy a magyar külpolitika erre sem reagált, pedig az interneten minden információ elérhető volt.

A tót frusztrált sovinizmust csak kemény ellenlépésekkel lehet megállítani - nemzetközi összefogással, de magyar kezdeményezéssel, széles körű autonómia követeléssel vagy a nagyhatalmak meggyőzésével a revízió szükségességéről, akár a Párizsi békeszerződés újratárgyalása elindításának kezdeményezésével.

(nemzetidal.gportal.hu)

 

 

A provokatőr tót Gáspó, Esterházy János és a fasizmus - avagy újra rúgjunk bele egyet a magyarokba

  2011.08.26. 11:04

"Gazemberovics" Gáspárovics Iván annak az újbenesi tót rezsimnek a vezéregyénisége, mely a kollektív magyar bűnösség bélyegét és elvét a felvidéki magyarságra jelenleg is rányomja és a magyarüldözést állami szintre emeli. Ezen beteges tót rezsim fenntartásához folytonos ellenségkép lebegtetése szükséges. Gáspó a magyarellenes tót történelem-hamisítók, az elvakult hungarofóbiás,bűnbakkereső, melldöngető szlotákok államhatalmi szintű heccelője és egyben példaképe. Mindezek hátterében Gáspó és hasonszőrű tót sovinisztáknak gondolatvilágát beszűkíti az a frusztráció,mely a tótok eredetének bizonyíthatatlanságából, a történelmet lényegesen befolyásolni nem tudó "nagy nép" teóriának igazolhatatlanságából, valótlanságából, nem létezéséből fakad. 

 

Jobbik-közlemény: Esterházy emlékének meggyalázása nem maradhat válasz nélkül!

  2011.08.23. 23:30

 

A felvidéki magyarság elnyomásának és sorozatos megalázásának egyik élharcosa, Ivan Gasparovics szlovák államfő ismét hallatta hangját. Egy antifasiszta lapnak tett minapi nyilatkozata sértő, provokáló, de egyúttal végtelenül ostoba is volt, szerinte ugyanis Esterházy János, a felvidéki magyarság két világháború közötti vezetője "Hitler és a fasizmus híve volt", ezért helytelennek tartja, hogy Kassán mellszobrot állítottak neki.

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborítónak, ugyanakkor a szlovák politikai elit nagy többségének tájékozottságára sajnos jellemzőnek tartja Ivan Gasparovics szavait. Elképesztő, hogy 2011-ben egy európai uniós tagállam felelős vezetője a szovjet és a csehszlovák kommunista bíróságok koncepciós eljárásainak rágalmait visszhangozza. A felvidéki kereszténydemokrata-keresztényszocialista politikus egyébként annyira volt "náci", hogy 1942. május 15-én a szlovák parlament tagjai közül egyedüliként szavazott nemmel a zsidóság kitelepítéséről szóló törvényjavaslatra.

 

Esterházy Jánost a második világháborút követően letartóztatták, Moszkvába hurcolták, ahol koholt vádak alapján tíz év kényszermunkára ítélték, majd Szibériába deportálták. 1949-ben kiadták a csehszlovák hatóságoknak, ahol újabb koncepciós per során halálra ítélték, ezt azonban később életfogytiglanra enyhítették. A halál egy morvaországi börtönben érte. A politikust 1993-ban az orosz legfelsőbb bíróság rehabilitálta, a szlovák állam azonban megalakulása óta adós az erkölcsi elégtétellel, így az államfő kirohanása egyáltalán nem tekinthető egyedi esetnek, vagy valamilyen "félreértésnek".

 

 Örömmel tapasztaltuk, hogy ebben az ügyben – számos más, hasonló esettel ellentétben – legalább megszólalt valaki a kormány részéről. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szavai, miszerint "reméli, hogy az elnöki nyilatkozat nem szándékos támadás, nem is a történelmi ismeretek hiányából fakad, hanem csak újságírói tévedés" azonban igen haloványan csengenek, és a kimagyarázásra már-már baráti segítséget ajánlanak.

 


Szögezzük le világosan: Gasparovics nyilatkozata igenis szándékos támadás, amely a történelmi tények tudatos elferdítéséből származik!
 
A Jobbik felszólítja a magyar diplomáciát, hogy haladéktalanul fejezze ki tiltakozását, és követelje a szlovák államfő hivatalos bocsánatkérését! Amíg vértanúinkat szabadon rágalmazhatják, addig a ma élő felvidéki magyar testvéreink sem remélhetik alapvető emberi és kisebbségi jogaik tiszteletben tartását. Az újabb nyílt provokációra tehát határozott választ kell adnunk!
 
Budapest, 2011. augusztus 23.
Szávay István
országgyűlési képviselő,
a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke

 

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség