Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Koncepciós eljárás - Malina Hedvig rendőrségi bánásmód ellen tett panaszát az ügyész elutasította

Koncepciós eljárás - Malina Hedvig rendőrségi bánásmód ellen tett panaszát az ügyész elutasította

  2007.08.08. 21:19

2007. augusztus 8. MNO - Elutasította a nyitrai ügyész Malina Hedvig panaszát, melyben azt kifogásolta, hogy az eddigi eljárás során megsértették emberi jogait.

Beadványában a lány azt írta, tavaly idézés nélkül, hamis indokkal vitték be kihallgatásra, ahol azzal zsarolták, csak akkor engedik el ha azt vallja, hogy a bántalmazását csak kitalálta.

A nyitrai ügyész elutasította Malina Hedivgnek azt a beadványát is, amelyben amiatt tiltakozik, hogy hamis tanúzással gyanúsították meg.

Az ügyészség májusban a rendőrségi vizsgálat lezárása előtt már két héttel korábban eldöntötte, hogy vádat emel Malina Hedvig ellen.

(hírTV)


Összefogtak a szlovákok Malina Hedvig ellen
  2007.08.08. www.hunhir.hu

Elutasította a nyitrai ügyész Malina Hedvig panaszát. Az egy éve megvert nyitrai diáklány azt kifogásolta, hogy az eddigi eljárás során megsértették emberi jogait, és hogy hamis tanúzással gyanúsították.

Elutasította a nyitrai ügyész Malina Hedvig panaszát. Az egy éve megvert nyitrai diáklány azt kifogásolta, hogy az eddigi eljárás során megsértették emberi jogait, és hogy hamis tanúzással gyanúsították.

Újabb elutasítás Malina Hedvig ügyében. Ezúttal a diáklánynak azt a panaszát utasította el a nyitrai ügyész, amelyet májusban nyújtott be amiatt, hogy hamis tanúzással vádolják.

Ő azt vallotta - és továbbra is kitart igaza mellett - , hogy tavaly augusztus 25-én Nyitrán, miután hallották magyarul beszélni, megtámadták, megverték és kirabolták. A rendőrség szerint ez a támadás nem történt meg. S miután az ügyészség is megerősítette a nyomozás lezárását, ketten hamis tanúzásért és a hatóságok félrevezetéséért feljelentették a magyar diáklányt.

Feljelentőinek egyike öngyilkos lett, s időközben a rendőrség is módosított merev álláspontján. Jan Packa országos rendőrfőkapitány nemrégiben azt mondta: elképzelhető, hogy Malina Hedviget megverték, de nem úgy történt az eset, ahogy a diáklány a rendőrségnek elmondta.

A nyitrai ügyészség szóvivője nem kommunikál a sajtóval, telefonját nem veszi fel. Az ügyészség elutasításával kapcsolatban Malina Hedvig ügyvédje azt mondja a szlovák hírtelevíziónak, hogy egyáltalán nem lepődött meg. Kézhez még nem kapta a határozatot, s arra számít, hogy majd akkor kapja meg, amikor már senkit sem fog érdekelni.

- Nagyon nehéz tehát arra válaszolni, hogy mit lépünk a továbbiakban. Az a legrosszabb, hogy a rendőrség az ügyészséggel koordinálva lépéseit, nem az ilyen esetekben megszokott módon jár el - hangsúlyozta az ügyvéd.

Malina Hedvig panaszát korábban az alkotmánybíróság is elutasította. Hamis tanúzásért Szlovákiában akár öt éves börtönbüntetés is kiszabható.

HunHír.Hu - MR

 


Összefoglaló írás a Malina Hedvig-ügyről
  2007.07.30. 10:49

2007.07.30. MNO - Lassan egy éve annak, hogy véresre verték Malina Hedviget. Nem tett mást, csak magyarul beszélt a hazájában, Szlovákiában. Azóta a fiatal lányt két szlovák állampolgár jelentette fel. Szerintük az egész történet merő kitaláció. Az egyik feljelentő már nem él. Vágsellyei otthonának pincéjében saját kezével végzett magával. Búcsúlevelet ugyan hagyott hátra, de annak a tartalmát a rendőrség nem hozta nyilvánosságra. A másik feljelentő a szlovák titkosszolgálat egyik volt munkatársa. Tovább >>


A rendőrség még mindig titkolja Malina Hedvig aktáját
  2007.08.08. 12:44

2007.08.07.Vajdaság Ma.Malina Hedvig ügyvédjének nem engedik meg, hogy betekintsen védence vizsgálati anyagába, sőt a kihallgatásáról készült videofelvételt sem nézheti meg. A nyomozó továbbra is hajthatatlan. Roman Kvasnica ügyvéd panasza ellenére sem engedélyezi az aktákba való betekintést. Annak ellenére, hogy a rendőrség a magyar nemzetiségű diáklányt május 14-én megvádolta. Tovább >>

 

Malina Hedvig első győzelme
  2007.07.28. 13:10

2007.07.28. Felvidék.Ma - Bár Jan Slota mostanában már azt vizionálta, hogy az MKP verette meg Malina Hedviget, a hangját egyre hangosabban hallató szlovák civil világot immár nem lehet elnémítani a lejárt szavatosságú nacionalista moslék feltálalásával. Tovább >>

 

Már vizsgálják a Malina Hedvig elleni eljárás leállításának törvényességét
  2007.07.26. 12:37  

2007.07.26. Gondola - A nyitrai megyei ügyészség már vizsgálja, vajon törvényes volt-e a rendőrség és az ügyészség eljárása, amikor tavaly szeptemberben leállították a Nyitrán megvert magyar egyetemista, Malina Hedvig támadói után indított nyomozást. Az ügyben egy év múltán talán fordulatot ígérő lépésről csütörtökön számolt be a pozsonyi Pravda. Jaroslav Macek ügyészségi szóvivő jelzése szerint néhány héten belül megállapítást nyerhet, hogy vajon törvényesen járt-e el a járási ügyész akkor, amikor "azzal tett pontot az ügy végére, hogy a támadás nem történt meg."

 
   

 

A Hedvig vallomását felvevő rendőr átírta azt
  2007.07.25. 18:02

2007.07.25. FN - Megváltoztatta Malina Hedvig vallomását egy rendőr, aki a vallomás szövegének átírása közben kihagyott egy kulcsfontosságú mondatot, mely arra enged következtetni, hogy a nyitrai lány a támadást megelőzően nem telefonon, hanem személyesen beszélt valakivel. Tovább >>

 

 

További cikkek:

Semmibe veszi a szlovák rendőrség Malina Hedvig tanúit >>

Elferdített hírek a nyitrai magyarverésről >>

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!