Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Egy szlovák hetilap megkérdőjelezi a rendőrség szavahihetőségét -Malina Hedvig nem hazudik

Egy szlovák hetilap megkérdőjelezi a rendőrség szavahihetőségét -Malina Hedvig nem hazudik

  2007.05.14. 18:00

2007. május 14. Vajdaság ma- A Tyzden című szlovák hetilap legújabb száma terjedelmes oknyomozó riportban idézi fel a nyitrai magyar egyetemista, Malina Hedvig történetét és tár fel olyan összefüggéseket, amelyek a sértett igazmondását erősítik és megkérdőjelezik a szlovák rendőrség szavahihetőségét.

"Ha a rendőrség igazat mond, akkor Malina Hedvig Szlovákia újkori történetének a legnagyobb hazudozója. Ha azonban a rendőrség és politikai vezetés nem mond igazat, akkor ez az ártatlan lány annál is nagyobb áldozat, mint amilyen a volt köztársasági elnök elhurcolt fia volt. A sokkoló megállapítások szerint Malina Hedvig nem hazudik" - olvasható a lap nyolc oldalnyi terjedelmű írás bevezető soraiban.
(MTI)

http://www.vajdasagma.info/universal.php?rovat=cikk&ar=karpat&id=2718


"Malina Hedvig nem hazudik" - írja egy szlovák(!) lap
2007.05.14.kuruc.info, 17:31:40

Ezt írja legfrissebb, hétfőn megjelent számában az egyik legolvasottabb szlovák hetilap. A Týzden a tavaly augusztus 25-én megvert nyitrai magyar diáklánnyal, szemtanúkkal és szakértőkkel folytatott beszélgetés és egyeztetés alapján foglalkozik a szövevényes ügy egyes mozzanataival. Teszi ezt azután, hogy a szlovák rendőrség és a Fico-kormány belügyminisztere, Róbert Kalinák már 2006 szeptemberében bejelentette: Hedviget nem támadták meg, az esetet csak kitalálta.

A hetilap egy főszerkesztői publicisztikai írást és nyolcoldalas elemzést szentel az ügynek, és a diáklány képe mellett a címlapon is az szerepel szlovákul: Hedvig nem hazudik. A lap felteszi a kérdést: a szlovák rendőrség miért nem hallgatta ki Hedvig diáktársait. Azok – miközben vizsgáztatásukra vártak – szemtanúi voltak annak, amikor a lány a támadás után megverten, piszkos ruhában és sokkos állapotban megjelent az egyetemen.

A szemtanúkat csak idén februárban hallgatták ki. Ugyancsak furcsállja a Tyzden, hogy a nyomozók nem kérték el Nyitra város és az egyik helyi szupermarket térfigyelő kamerarendszere által rögzített aznapi felvételeket, amelyek esetleg további információkkal szolgálhattak volna az esettel kapcsolatban.

Az összeállítás arra is rákérdez: a magyarellenes feliratokkal összeírt blúzhoz hasonlóan miért nem küldte a rendőrség szakértői vizsgálatra Hedvig szoknyáját és melltartóját is, mert egyes szemtanúk szerint a szoknyája is piszkos, sáros volt, amikor beért az egyetemre. Kérdés az is, miért nem hallgatták ki azt a férfit, akire illik a Hedvig által adott egyik személyleírás. Ez a férfi állítólag bizonyítékokat adott át a rendőrségnek saját ártatlanságáról. A szlovák hetilap hiányolja az említett férfi és Hedvig szembesítését is.

Az esettel kapcsolatos orvosi szakvélemények ellentmondásaira ugyancsak rávilágít a Tyzden: míg közvetlenül a történtek után a nyitrai és a dunaszerdahelyi kórház illetékes orvosa is számos sérülést említ jegyzőkönyvében, a rendőrség által csak később kijelölt szakértő kizárja ezek egy részét. "Miért nem kért a rendőrség ezen ellentmondások esetében konzultációt és állásfoglalást más orvosoktól is?" – kérdezi a pozsonyi újság, hangsúlyozva: csak erre a szakértői véleményre hivatkozott a rendőrség, amikor megszüntette a büntetőeljárást a Malina Hedvig-ügyben.

Az összeállításban ismét felmerül a kérdés: vajon valóban Hedvig írt-e blúzára magyarellenes szöveget, mint ahogyan azt a szlovák rendőrség állítja. Az írásszakértők szerint ugyanis ez nem állapítható meg egyértelműen.

Az egyetemista lányt állítása szerint tavaly augusztus 25-én reggel támadta meg két fiatal férfi Nyitrán, amikor éppen az egyetemre tartott vizsgázni. A szlovák rendőrség több mint két héttel a történtek után azzal állította le a nyomozást és az eljárást, hogy nem történt bűncselekmény – az esetet csak a sértett találta ki.

(Felvidék Ma - Szent Korona Rádió)

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség