Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Az EP-ben is szó volt a megvert magyar diáklányról

Az EP-ben is szó volt a megvert magyar diáklányról

  2007.02.16. 12:15

2007.02.14. kuruc.info, MTI - A Magyar Koalíció Pártja (MKP) ragaszkodni fog a tavaly Nyitrán megvert egyetemista, Malina Hedvig esetének maradéktalan kivizsgálásához, a teljes igazság felderítéséhez, mert senki sem jogosult állami pozícióból azt állítani, hogy a lányt senki sem verte meg, amikor nyilvánvaló, hogy valaki megverte - közölte Pozsonyban az MKP elnöke.

Bugár Béla úgy vélte, hogy az még érthető, ha valaki kételkedik a magyar diáklány megverésének körülményeiben, de semmiképpen sincs jogalapja azt állítani, hogy Malina Hedviget senki sem verte meg. Bugár vezetésével MKP-küldöttség járt Strasbourgban és a pártelnök nem titkolta: az ügyről tájékoztatták az Európai Parlament politikusait, mert ők nem ismerték a részleteket.

A lányt saját állítása szerint tavaly augusztusban az egyetem közelében két ismeretlen bőrfejű azért verte meg, mert magyarul beszélt. A szlovák rendőrség a vizsgálatot azzal zárta le, hogy Malina Hedvig csupán kitalálta bántalmazásának történetét. Máig mellőzött körülmény, hogy tanárai és diáktársai, majd orvosok látták a lány sebeit, akárcsak néhány nappal a támadás után legalább száz újságíró egy nemzetközi sajtótájékoztatón. Robert Fico miniszterelnök és Robert Kalinák belügyminiszter, valamint Ján Packa országos rendőrfőkapitány tavaly a vizsgálat lezárultával személyesen jelentették be a sajtónak, hogy a lány a történteket csak kitalálta. Később egy máig ismeretlen személy a rendőrség megtévesztésének címén feljelentette Malina Hedviget, s ha bűnösnek találnák, akár öt évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatna rá a bíróság.

A sértett ügyvédje ugyanakkor az alkotmánybírósághoz fordult, egyebek között azzal a panasszal, hogy a rendőrség alkotmányos jogaiban sértette meg a lányt, amikor a kihallgatása során embertelen és megalázó módon bántak vele, ráadásul a nyomozati szervek adósak maradtak a minden részletre kiterjedő vizsgálat részleteivel és nem foglalkoztak Malina Hedvig súlyos külsérelmi nyomainak az eredetével.


(MTI)


Kapcsolódó hírek:

Elferdített tények a nyitrai incidens ügyében -
  2006.10.27. 21:24

Vajdaság ma nyomán, 2006.10.27. Úgy tűnik Fico és a belügyminiszter is hazudott az esettel kapcsolatban. Egyre kuszábbá válik Malina Hedvig, a Nyitrán megvert diáklány esete a szlovákok számára, a szlovákok többsége ugyanis meg van gyõzõdve arról, hogy a nyitrai eset nem történt meg. Egy hétfõn, a szlovák közszolgálati televízióban (STV) bemutatott oknyomozói riport után kiderült, Robert Kalinák belügyminiszter és Robert Fico kormányfõ is hazudott az ügy kapcsán. Ezen megütközve Mikulás Dzurinda pártja a parlament elé vinné az esetet.

A két államférfi akkor, amikor szeptember derekán a nyilvánosság elõtt azt bizonygatta, hogy Hedvig hazudik, hamis állításokkal támasztotta alá „igazát”. Kalinák az ominózus sajtótájékoztatón azt állította, hogy a rendõrségi iratok szerint a lány vallomásában az szerepel, hogy mobilon beszélt magyarul, és ezért támadták meg, a telefonszolgáltató azonban azt igazolta, hogy az adott idõben nem használták a készüléket.

Kalinák szerint a fentiek azt támasztja alá, hogy Hedvig kitalálta a támadást, csakhogy a rendõrségi jegyzõkönyv szerint a lány kezdettõl fogva azt mondta, vagy telefonon, vagy személyesen beszélt valakivel magyarul. A belügyminiszter további bizonyítékként azt hozta fel, hogy a hatóságok vizsgálatából kiderült, hogy Hedvig maga adta postára az incidenskor ellopott dokumentumait, amit a borítékon található DNS-minta is igazol.

A rendõrségi jegyzõkönyv azonban nem zárja ki, hogy a szóban forgó minta az alatt a két nap alatt került a borítékra, amíg azt a lány iratai tárolására használta.

Kalinák továbbá azt is tényként közölte, hogy az írásszakértõk szerint Hedvig maga rótta a blúzára a „Madari za Dunaj” – „Magyarok a Duna túloldalára” szókapcsolatot, pedig a rendõrségi dokumentumokban feketén-fehéren az áll, hogy ezt nem lehet egyértelmûen bizonyítani.


Duray Miklós, az MKP alelnöke szerint nemcsak Kalinák, hanem Fico is hazudott, és politikai befolyás alá helyezte a rendõrséget.

„Meghamisították magát az ügyet, ezt mind Hedvig ügyvédje, mind az STV oknyomozó riportja is alátámasztja” – fûzte hozzá a képviselõ. A felvidéki politikus megerõsítette azon információnkat, miszerint a jelenlegi ellenzékben helyet foglaló Mikulás Dzurinda nevével fémjelzett Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió képviselõi interpellálni fogják a parlamentben a belügyminisztert.

„Beszéltünk a kollégákkal, és azok megígérték, hogy a parlament elé viszik az ügyet. Ennek különbözõ következményei lehetnek: újabb nyilvánosság, és a hazugságokba való még nagyobb mértékû belekeveredés. Elméletileg ilyen esetben Kalinák, és Fico leváltását is lehetne követelni” – magyarázta a politikus.

Nem elhanyagolható azonban az a tény sem, hogy mindez nemcsak az ügy politikai, de közéleti megítélésén is változtathat, a szlovákok többsége ugyanis meg van gyõzõdve arról, hogy a nyitrai eset nem történt meg.

Roman Kvasica, Hedvig ügyvédje Szlovákia fõügyészéhez fordul jogorvoslatért: ennek oka, hogy a lány ügyének befejezése ellen tett kifogásokból tízre nem válaszolt a nyitrai járási ügyész.

Dobroslav Trnka múlt heti nyilatkozatában elmondta, hogy hétfõn jelenti be azt, hogy vádat emelnek-e rémhírterjesztés és hamis tanúzás miatt Hedvig ellen, azóta azonban már több nap is eltelt és egyelõre nem történt semmi ezzel kapcsolatban. 

 
(Felvidék.ma/Hídlap)

http://www.vajdasagma.info/universal.php?rovat=cikk&ar=karpat&id=2196


Megjegyzés - A közelmúltban (2006) történt:

Augusztus 7.

Egy internetes portálon ’’Anti Hungary” megjelöléssel tesznek közzé egy felvételt, melyen soviniszta, neonáci tótok elégetnek egy magyar zászlót.

Augusztus 9.

Budapesten a szlovák nagykövetség épülete elé válaszul ismeretlenek ’’Nem felejtünk” feliratot fújnak a járdára.

Augusztus 16.

A Slovan labdarúgócsapat szurkolói egy futballmeccsen készített videó tanulsága szerint széttépnek és elégetnek egy Nagy Magyarországot ábrázoló transzparenst ( ez Dunaszerdahelyen történt ) 

Augusztus 20.

A Ferencváros és a Budapest Honvéd szurkolói válaszul ’’Slovakia must die” és ’’Fuck Slovakia” transzparensekkel tüntetnek. Később egy ’’Szlovákok: örökre a rabszolgáink maradtok” feliratú óriásplakátot is előhúznak.

Augusztus 24. körül

Érsekújvárott egy ajtóra ’’Magyarok a Duna mögé” feliratot fújnak festékszóróval, Komáromban megvernek egy magyarul beszélő férfit aki csak magyar nyelven kért tüzet a vandál soviniszta tótoktól.

Augusztus 25.

Két ismeretlen soviniszta, magyargyűlölő szlovák neonáci fiatal megtámad egy magyar egyetemista diáklányt Nyitrán, megverik, megalázzák, blúzára ’’Magyarok a Duna mögé” feliratot írnak.

Augusztus 26.

Három kassai tót magyargyűlölő futballszurkoló egy óriástranszparenst vesz elő Besztercebányán ’’Halál a magyarokra” felirattal (büntetőeljárás indul).

Augusztus 27.

Diószegen megvernek egy fiút, mivel magyarul beszél barátnőjéhez.

Augusztus 29.

Habsburg Frigyes mosonmagyaróvári szobrára ’’Áruló” feliratot fújnak.

Továbbiak:a megvert diáklányt, Malina Hedviget a szlovák hatóság megalázza, ködösítéssel eléri, hogy a szlovák közvélemény "Önverésnek", meg nem történt eseménynek tartsa az ügyet.

Slota magyarellenes kirohanásai külön fejezetet képeznek:  Slota magyargyűlölő kijelentései magyar és angol nyelven >>

A közelmúlt további magyarellenes atrocitásai Felvidéken a teljesség igénye nélkül : Magyarellenes atrocitások Felvidéken >>  

 

Az "önverő" kislány
A szlovák hatóságok által meg nem történt esetnek minősített magyarverés után így nézett ki Hedvig.

 

Felvidéki atrocitások
   

"Szégyent hozol a hazádra!"- durván vallatták Hedviget+videó
kuruc.info 2006.09.12. 11:00:12

Hedvig "magát verte" össze
Hedvig "magát verte" össze

Bátran kiáll igazságáért a Nyitrán megvert magyar lány, akit a szlovák rendőrség titkosszolgálati megrendelésre színlelt (ön)megveretéssel vádol. Ő viszont fenntartja, hogy megtámadták. Hedviget a rendőrök ugyan sértettként hallgatták ki, de kezdettől fogva gyanúsítottként bántak vele, sértegették, és fenyegették. Videó Malina Hedvig és ügyvédje szlovák és magyar nyelvű sajttájáról. Apró, de jellemző adalék, hogy a szlovák tévék a lány nevét csak szlovákosítva közlik. Közben a szlovák hatalom törvénytelenül betiltotta a HVIM szombatra tervezett pozsonyi tiltakozó felvonulását.


 

A szlovák kormány szerint hazudott a magyar diáklány, mikor azt állította, hogy megverték. A többi magyarverésre szót sem vesztegettek, nyilván azokat is színlelték. A rendőrség leállította a nyomozást, ami igazolni látszik a HVIM álláspontját a hatóságok bűnrészességéről. A tótok eképp már nemcsak a messzi történelmet hamisítják. Sőt, törvénytelenül betiltották a HVIM szombatra tervezett pozsonyi tüntetését.

Bátran kiáll, pedig Gönczova tesz rá
Bátran kiáll, pedig Gönczova tesz rá


Malina Hedvig Dunaszerdahelyen tartott sajtótájékoztatót, és elmondta: a nyomozás folytatására, az igazság maradéktalan feltárására számít, és arra, hogy előbb-utóbb kiderül, igazat mond, amikor azt állítja, hogy Nyitrán azért verték meg, mert magyarul beszélt.


 

Videó 1.


 

Videó 2.


 

Videó 3.


 


Ügyvédje, Gál Gábor - aki a Magyar Koalíció Pártjának parlamenti képviselője - megerősítette: panasszal él, és az ismeretlen tettesek elleni bűnvádi eljárás folytatását indítványozza. Szemtanúk jelentkezését várja, annak a magyar rendszámú autónak az utasait, akikkel a támadás előtt beszélt a magyar lány.


 

Hedvig kitart igaza mellett


 

A pozsonyi Új Szó összeállítást közölt az esetről. M. Hedvig állítja: végig igazat mondott és most, hogy áldozatból úgymond vádlott lett, felháborodást és tehetetlenséget érez. Meg nem lepődött: „a szombati kihallgatás után a legrosszabbra is fel voltam készülve" - mondta a nyitrai diáklány a pozsonyi Új Szónak. A rendőrök kimondottan durvák voltak, nem engedték, hogy ügyvédet hívjon, órákon keresztül faggatták, és olyanokat mondtak neki, hogy hazug, szégyent hoz a nemzetére és az országra.

A lányt megfenyegették: ha nem vall be mindent, előzetes letartóztatásba helyezik. M. Hedvig állítja, azért emlékezett egyre kevesebb részletre, mert a rendőrök azt mondták neki, hogy csak azt mondja el, amire pontosan emlékszik.

Az újságírók kérdésére újból elmondta, mi történt: nem telefonon beszélt, hanem egy magyar rendszámú autó utasának a kérdésére válaszolt, természetesen magyarul, és azt hallották meg a támadói - mondta. Összesen háromszor hallgatták ki, azt is megkérdezték tőle, hogy milyen kapcsolatban áll az MKP-val, a Magyar Koalíció Pártjával.


 

A szlovák sajtó is a magyar diáklány ellen


 

Az egyik szélsőséges tót újságíró egy szemtanút szólaltatott meg. A 32 éves nyitrai asszony aznap reggel látta M. Hedviget és azért emlékszik rá, mert a fehér blúzos, láthatóan vizsgára igyekvő diáklány furcsa dolgot csinált, egyszercsak megállt a járda szélén, levetette cipőjét, ott hagyta és mezítláb továbbment. A szemtanú nem látott rajta külsérelmi nyomokat - írja a magyarellenes lap. Áltanúkat előállítani bármely titkosszolgálatnak gyerekjáték. Az Új Szón kívül egyetlen szlovákiai lap sem csinált interjút Hedviggel.

Gál Gábor,a diáklány ügyvédje azt szeretné elérni, hogy a rendőrség nyomozzon tovább, és derítse ki az igazságot az augusztus 25-én történt esetről. Gál Gábor ügyvéd egyébként az MKP parlamenti képviselője, csupán kedden kapott lehetőséget arra, hogy beleolvasson a nyomozati jegyzőkönyvbe.

Több, komoly hiányosságot talált. Megfogalmazása szerint a rendőrség nem vette komolyan, bagatellizálta az esetet és ennek megfelelően nem tett meg mindent a tettesek kézre kerítése érdekében. A szlovák belügyminiszter és a kormányfő ezzel szemben éppen azt hangsúlyozták, hogy az ügyben dolgozó 250 rendőr 650 személyt hallgatott ki, és átvizsgált több mint száz szórakozóhelyet.

Ha ez igaz, akkor érthetetlen, hogy a nyomozati anyagban miért nincs szó egyetlen egy gyanúsítottról sem - állapította meg Gál.

Több hetes hallgatás után megszólalt Jan Slota, a Nemzeti Párt elnöke: soha nem hitte el, hogy nacionalista támadás történt Nyitrán - mondta a szlovák elektronikus médiumoknak. A Magyar Koalíció Pártja politikusainak és Magyarország vezetőinek bocsánatot kellene kérniük a boszorkányüldözés miatt - véli Slota, aki szerint egyébként Szlovákiában nincsenek szélsőségesek.
 


 

Szlovák bulvárlap kezdte a hecckampányt


 

A Novy Cas című szlovák bulvárlap kedden azt sejtető információkat közölt, hogy a nemzetisége miatt megtámadott magyar lány sérülései korábbi keletűek voltak, a támadás valójában színlelt lehetett. A lap szerint mást mutatnak a vizsgálat eddigi eredményei, mint a diáklány vallomásában szereplő tények. "Először a rendőrség szerint a lánynak hasalji vérzése volt, később az orvosok szerint ez már nem volt helytálló" - szögezi le a lap, amely elhallgatja, hogy rendőrségi orvosszakértő csak tíz nappal az agresszió után volt hajlandó megvizsgálni az áldozatot, amikorra a zúzódások általában eltűnnek. A lap szerint a mobilját sem lopták el, hiszen a rendőrség a parkban megtalálta. A fülbevalóját is - az első verzió szerint - támadói kitépték a füléből, egy későbbi állítás szerint már ő maga vette ki azokat.


 

Földönkívüliek voltak az elkövetők?
Földönkívüliek voltak az elkövetők?

Sőt a lap azt állítja, hogy a lány testét borító kék foltok régebbi keletűek. Az akkor készült fotókon azonban látszik, hogy Hedviget frissiben verték össze. A legolvasottabb szlovák bulvárlap azt sem tartja kizártnak, hogy a "Magyarok a Duna mögé!" feliratot is maga, a megvert lány írta blúzára. A lap viszont nem tud magyarázatot adni arra, miért találta volna ki az egészet a csallóközi származású magyar egyetemista, de megemlíti, hogy aznap már másodszor próbálkozott a magyar államvizsgával. Ha beigazolódik, hogy M. Hedvig hamis vallomást tett, akkor a lap szerint rémhírterjesztés miatt akár 8 évnyi szabadságvesztésre is ítélhetik. A láthatóan felülről megrendelt titkosszolgálati elkenéssel szemben azonban a fotók mellett számos szemtanú is van, aki látta, amint Hedvig véresen betámolyog az egyetem épületébe. Sérülései valódiak voltak (sebaj, a tótok erre azt mondják, profin összeverte magát).


 

A szlovák kormány "bizonyítékai"

A Narodny Otpor úriemberei csak
véletlenül hasonlítanak a fantomképre
A Narodny Otpor úriemberei csak
véletlenül hasonlítanak a fantomképre

Az ügyben Robert Fico szlovák kormányfő belügyminiszterével, Robert Kalinákkal közös, rendkívüli sajtótájékoztatót tartott. Az MTI szerint olyan bizonyítékokat sorakoztattak fel, amelyek tanúsága szerint a nyitrai magyar diáklány - nem tudni, milyen indítékok alapján - csupán színlelte a megveretését. Robert Kalinák belügyminiszter részletekbe menően ismertette a rendőrségi nyomozás folyamán megállapított tényeket, amelyek között döntő bizonyítékként szerepel, hogy a diáklány mobiltelefonja az állítólagos támadás napján sem kimenő, sem fogadott hívást nem jelzett, s ezt a mobilszolgáltató is kétségeket kizáróan megerősítette. A diáklány eredeti panasza szerint ugyanis két ismeretlen tettes azért támadta meg, mert a mobiltelefonján magyarul beszélt. DNS-mintákkal bizonyított, hogy az állítólagos sértett az állítólagos támadás napján elrabolt, majd ismeretlen által visszaküldött okmányait és értéktárgyait saját maga postázta a saját a címére, ráadásul igen suta módon, a szülőfalujával szomszédos Pozsonyeperjesről - hazudja a szlovák lap.


 

Ezek után a szlovák kormány "aktív ellenségeinek mérlegelniük kell, hogyan tovább" - fogalmazott Fico, aki elszomorítónak nevezte, hogy kormánya magyarázkodásokra kell pazarolja erejét azért, mert egy diáklánynak vizsgadrukkja volt. Kalinák nem tudta megmondani, vajon a diáklány ellen indul-e eljárás, viszont megerősítette, hogy a besztercebányai (Banská Bystrica) stadion lelátóján kivont "Halál a magyarokra" feliratú transzparens - őrizetben levő - gazdái a rendelkezésekre álló bizonyítékok és egyikük beismerő vallomása alapján bírósági ítélettel lesznek kénytelenek szembenézni. Robert Fico kijelentette: kormánya a továbbiak során is következetesen fellép a szélsőséges jelenségek ellen, de azok ellen is, akik koholmányokkal ártanak Szlovákia kormányának.

Fotó: Új Szó
Fotó: Új Szó


A már a keddi szlovák lapokban megszellőztetett bejelentés után Bugár Béla, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke is sajtótájékoztatót tartott. Mint mondta, az MKP-nak nem áll szándékában kétségbe vonni a rendőrségi vizsgálat megállapításait, de néhány gyanús körülményre ő is fel szeretné hívni a figyelmet. Bugár nem érti, hogy hogyan készülhetett fantomkép a két feltételezett elkövetőről. "Próbáljanak önök egy nem létező elkövetőről leírást adni" - érvelt. A fantomképeket a diáklány vallomása alapján készítették. Bugár azt is kifogásolta, hogy a lányt csak tíz nappal a támadás után vizsgálta orvosszakértő, pedig "tudvalevő, hogy a véraláfutások hét-nyolc nap múltán eltűnnek".


 

"Magyarok a Duna mögé!"
"Magyarok a Duna mögé!" 

Betiltott HVIM tüntetés


 

A Pozsony-óvárosi polgármester után a főpolgármester, Andrej Durkovsky is betiltotta a 64 Vármegyet Ifjúsági Mozgalom tüntetését Pozsony egész területén. Arra hivatkozott, hogy a magisztrátushoz nem fordult ilyen kérelemmel senki, erősítette meg a TASR szlovák hírügynökségnek . „Még csak ne is próbálkozzanak ezzel”, üzente Durkovsky.

A szóbanforgó szervezet szeptember 16-ára, szombatra tervezte demonstartív felvonulását mintegy 400 résztvevővel, amelynek engedélyezését Toroczkai László kérte az óvárostól. Ezt a tüntetést Peter Ciernik óvárosi polgármester azután utasította vissza, hogy a szóbanforgó mozgalmat feltérképeztette. Szerinte egy extrém jobboldali szervezetről van szó, amelynek tagjai a múlt éven tömegesen megsértették a közrendet Komáromban.

Minapi tiltakozásukon pedig szélsőséges jelszavakat skandáltak a budapesti szlovák nagykövetség előtt és szlovák zászlót égettek. A magyar és szlovák rendőrség tájékoztatása szerint a mozgalom minden követség előtt szervez hasonló tüntetéseket, ahol magyar kisebbség él, amellyel a trianoni szerződés aláírásának időpontjára emlékeznek. A szlovák követséget körberagasztották revizioniosta plakátokkal és Trianont elítélő jelszavakata skandáltak, Nagy-Magyarországot éltetvén. „Ezért tiltottam be a gyülekezést”, erősítette meg Ciernik polgármester.


 

A HVIM szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a rendőrség hazudik.


 

(MTI, Havaria Press, MNO, Kuruc.info)


 

Kapcsolódó cikkek a kuruc.info-n ( www.kuruc.info ):
Magyarverések - ne csak Slotára mutogassunk!
Pozsonyban tüntet a HVIM szeptember 16-án
Megvannak a leányverő tótok

Oldal tetejére

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség