Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Délvidéki koalíció a magyar területek elszerbesítése ellen

Délvidéki koalíció a magyar területek elszerbesítése ellen

  2006.12.28. 21:41

kuruc.info, 2006.12.27. MÖK: Legyőzzük a VMSZ-t, védjük a Szabadkai Rádiót, küzdünk a "menekültek" betelepítése ellen

László Gyula, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt (VMDP) tartományi képviselője és szabadkai tanácsnoka a párt mai szabadkai sajtótájékoztatóján kitért arra a 1,5 millió eurós alapra, melyet az állam vajdasági (zömmel bácskai) falusi házak felvásárlására használná fel, hogy aztán ezeket az ingatlanokat a "menekülteknek" ajándékozza. Szavai szerint ez nem más, mint az etnikai összetétel további erőszakos felborítása a magyarlakta településeken. Kiemelte, hogy 1999-ig a tartomány területére több mint 300 ezer menekült (valójában betolakodó, nem menekült, hiszen a félig üres Dél- vagy Közép-Szerbia helyett szándékosan telepítik le őket a magyarlakta Délvidéken - a szerk.) érkezett, ami a lakosság 15 százalékát teszi ki. Az alacsony műveltségű telepesek tekintélyes része állami segélyből élősködik évek óta, dolgozni nem akar, csak elvenni az őshonos magyarok, horvátok tulajdonát. Jellemzően e csőcselék köréből kerül ki a falkában járó magyarverők zöme is. Hazamenni Horvátországba, Boszniába vagy Koszovóba nem mernek, mert ott egyfelől előbb-utóbb dolgozniuk kellene, másfelől nagyon sokan a háború idején fosztogattak, raboltak, gyilkoltak közülük, a horvát és bosnyák hatóságok pedig tudják ezt.

Az említett alap téves irányzéka újabb csapást jelentene az itt élő magyarok és a többi nemzeti kisebbség számára. László megdöbbentőnek minősítette azt a tényt, hogy rajtuk kívül, a szóban forgó határozat ellen senki, beleértve a Vajdasági Magyar Szövetséget (VMSZ), nem emelte fel a hangját. Kihangsúlyozta, hogy a Magyar Összefogás Koalíció (MÖK), és azon belül a VMDP, teljes erőbevetéssel küzd majd az ellen, hogy újabb menekültekkel töltsék fel a magyarlakta helységeket. Szerinte a menekültek elhelyezhetők olyan településeken, ahol a szerbek túlnyomó többséget képeznek.

László Gyula elmondta, hogy az erőszakos betelepítés elleni küzdelem a holnapi szabadkai KKT-én folytatódik, majd ezt követően a MÖK a többi magyarlakta település megóvását veszi célba.

A Szabadkai Rádió magyar szerkesztőségének megvédése külön jelentőséggel bír, hiszen nagy hagyományú intézményről van szó - mondta László. Szerinte Kasza a saját családi, illetve párttelevíziója mellett, saját rádiót is óhajt beindítani, persze a Gyurcsány-kormánytól kapott Magyar Házban (melyet László pártháznak nevezett, joggal, ugyanis oda csak a VMSZ-bagázs telepedhettet be - a szerk.). Mint mondta, ennek érdekében a jövőre várható lokális frekvenciaosztás során Kaszáék valószínűleg feláldozzák a Szabadkai Rádió magyar szerkesztőségét. Mindez a Kasza-Kostunica paktum része - szögezte le László Gyula - majd hozzáfűzte: bízik benne, hogy a MÖK fölényesen legyőzi a VMSZ-t a választásokon, vagyis több parlamenti képviselője lesz.

(Vajdaság Ma)

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!