Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Az MPSZ az újabb délvidéki betelepítési hullám ellen: mindenki menjen haza!

Az MPSZ az újabb délvidéki betelepítési hullám ellen: mindenki menjen haza!

  2006.12.28. 21:38

kuruc.info, 2006.12.28. Rendőrök írták össze nemrégiben az üres zentai lakásokat, ami egyértelmű bizonyítéka egy újabb betelepítési hullám előkészítésének, melyből nem kérnek a délvidéki magyarok. Mindenki menjen szépen haza, ez az egyetlen megoldás, írja szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében a Magyar Polgári Szövetség nevében Rácz Szabó László elnök. Alább a teljes szöveg.Újabb erőszakos betelepítési hullámA Magyar Polgári Szövetség nagy felháborodással tapasztalta, hogy nemrégiben rendőrök járták Zentát és összeírták az üres lakásokat. Először a Tisza partján felépített úgynevezett homoki lakótelepről jelentették, hogy rendőrök kérdezősködnek az üres lakások, lakók, tulajdonosok után. Mivel akkoriban még nem lehetett tudni, miféle akcióról van szó, az MPSZ a belügyi szervekhez, a minisztériumhoz fordult a kérdéseivel.

Talán mondani sem kell, sehogyan sem akart kiderülni mi is történik. A zentai és a kikindai körzeti belügyi titkárságok, valamint a belügyminisztérium is egymásnak ellentétes, zavaros magyarázatokat adtak. Annyit elértünk, hogy a lakások összeírása, a tömbházak megbízottainak a zaklatása megszűnt.

Ma már világosabb a helyzet. Meggyőződésünk, hogy a szerb hatalom, de sajnos a VMSZ, és egyes vajdasági beállítottságú pártok által is támogatott betelepítési akciónak volt a része az újabb összeírás. Nem hisszük el, hogy a vajdasági költségvetésből (a mi pénzünkből) is finanszírozott lakásvásárlási, a menekültek letelepítését szolgáló akció nem a nemzetiségi összetétel megváltoztatásáról szól.

Óbecse és Szabadka (de bármely magyarlakta helységet is említhetnénk) talán a leglátványosabb példái annak, hogy az őslakosok számára mit jelent az erőszakos betelepítés. Csak idő kérdése, hogy ennek a meggondolatlan, vagy inkább nagyon is megfontolt, a szerbiai nemzeti kisebbségek ellen folytatott hadjáratnak mikor lesznek olyan, vagy még súlyosabb következményei, mint a magyarság elleni atrocitások hulláma volt.

Nem kétséges, hogy a VMSZ és az SZDP összeborulása, az új szerb alkotmány kierőszakolása és egyéb történések nagy veszélyt jelentenek a vajdasági magyarságra. Most kell felemelni a szavunkat! A Magyar Polgári Szövetség úgy véli, hogy a menekülteknek, kitelepítetteknek elsősorban az eredeti lakhelyükre kell visszatérniük. Aki kárt okozott nekik annak kötelessége kártalanítani őket. Tudjuk, hogy élnek Szerbiában olyan “menekültek” is, akik nem mernek visszatérni oda, ahonnan a polgárháború során eljöttek, mert így bújnak el az igazságszolgáltatás elől, hiszen felelniük kellene a gaztetteikért. Velük semmiképpen sem akarunk együtt élni.

Nem kétséges, hogy nincsen más megoldás, csak az, hogy ha mindenki visszatér oda, ahol a polgárháború előtt élt. Felszólítjuk a szerb kormányt, Vajdaság vezető pártjait, hogy azonnal szüntessék meg a lakásfelvásárlási projektum finanszírozását, és koncentráljanak annak előmozdításra, hogy a menekültek, és kitelepítettek visszatérjenek eredeti lakhelyükre. Ne csak önmagukra gondoljanak, a pillanat adta egyéni haszonra, hanem gyermekeik jövőjére is.

MPSZ elnöksége

Rácz Szabó László
elnök

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!