Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Kuruc.info jövendölés: Orbán marad. És kész. Minden marad a régiben.

Kuruc.info jövendölés: Orbán marad. És kész. Minden marad a régiben.

  2006.05.20. 15:48

A Fidesz pedig toronymagas esélyese a választásoknak - 2050 után valamikor. Mindazonáltal a polgáriaktól jobbra állóknak - ha élelmesek - komoly esélyt nyújthat a vesztes vezér bebetonozása és a Fidesz hosszútávú impotenciája, amelyet olyan nevek fémjeleznek, mint a ballibnek máris gesztusokat tévő, általuk is elfogadható Navracsics. Kuruc.info, 2006.05.20.

Fidesz: vesztes csapaton ne változtass
Kuruc.info  2006.05.20. 19:49

Ahogy jósoltuk: a Fideszben minden szép, minden jó, minden dús. Bár "csak" 87% támogatta a Vezénylõ Tábornokot, de a 13-at majd kiszórják. Megerõsítették posztján Orbán Viktort és négy alelnökét a Fidesz XX., rendkívüli kongresszusán. Õszinte számvetést szorgalmazott a vereség miatt Pokorni, nos, ilyen az õ õszinteségük. Következmény és leváltás nem szükséges, hagyjuk csak tovább Viktor-Viktorozni a tömeget, pár hónap és a buktát is elfelejtik.

A Fidesz XX. kongresszusán megerõsítették posztján Orbán Viktor Fidesz-elnököt és a párt négy alelnökét a Fidesz XX., rendkívüli kongresszusának küldöttei – hangzott el a Hír TV-ben. A zárt ülésrõl kiszivárgott információk szerint a kongresszus kétharmados többséggel támogatta az elnökség tagjait. A Fidesz országos elnöksége együttes, titkos bizalmi szavazást kért maga ellen.

Az országos elnökség Orbán Viktor pártelnökbõl, a négy alelnökbõl – Pokorni Zoltán, Schmitt Pál, Varga Mihály, Pelczné Gáll Illdikó – valamint Kövér László országos választmányi elnökbõl és Navracsics Tibor frakcióvezetõbõl áll, de a bizalmi szavazás csak azokat érintette – az elnököt és az alelnököket –, akiket a kongresszus választott meg.

A bizalmi szavazás után Orbán Viktor tette meg elõterjesztését a Fidesz jövõben követendõ politikai stratégiájával kapcsolatban. Mit tesz Isten, elfogadták ezt is.

Pokorni beszédét leszámítva a kongresszus zárt ajtók megett zajlott.

Kuruc.info: ahogy mondottuk. Minden marad a régiben, senki sem felelõs, semminek sincs következménye, sõt semmi probléma nincsen. Elvégre az õ életük nem sokat változik. Elég visszatetszõ módon a küldötteknek "csak" 87%-a támogatta Orbán elvtársat és csapatát. Rettenetes. Ám marad a drága, holokausztista Pokorni is, csodás.
Komolyra fordítva: sebaj, esély a valódi jobboldalnak. A bebetonozott, nemzeti érdekképviseletre alkalmatlan, a posztkommunista hatalommal kollaboráló, minden külföldi nyomás elõtt meghajló, hazug Fideszt el kell felejteni.

Kapcsolódó cikk: Örökös tagok az országgyűlésben:  Tovább >>


Viktor 2086-ra gyúr?


kuruc.info 2006.05.01. 17:44:01

A Fidesz pártelnöke elmondta: mindenkit meg fognak védeni, akit politikai meggyõzõdése miatt támadni fog a hatalom. "Éveken át sikeresen dolgoztunk, küzdöttünk. Egészen mostanáig nagy sikereket értünk el, ám a legutolsó megmérettetésen alulmaradtunk" – mondta a sajátos tüneteket mutató Orbán Viktor, hozzátéve, nem gyõzték le õket! 2086-ra meg is van minden esélyük*.
Kuruc.info megjegyzés: Orbán Viktor megint hazudik, hiszen még a Múzeumkert elõtt
kokárdájáért megütött, 13 éves Könnyû Alexandrának sem nyújtottak segítséget, sõt pártja elhatárolódott a Gyurcsány kóborkutyázós beszéde ellen tiltakozóktól. Mi több, utólag sem kértek bocsánatot. Ahogy az elmúlt négy évben sem védtek meg senkit. Ilyen komolyan vehetõek Orbán ígéretei, ezért 2010-ig meg kell találni a jobboldal azon vezéreit, akik nem csak egy dumaellenzék szintjén funkcionálnak, nem szavaznak össze az elleneséggel, hanem tetteikkel bizonyítanak a szoclib rezsim ellenében.
 
Orbán szerint nem gyõzték le a Fideszt

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy a párt elvesztette ugyan a választásokat, de nem gyõzték le, mert hû maradt és kitart elvei mellett.

A pártelnök szerint jelenleg sokan vannak, akik félnek, hogy tönkremennek, családjukat nem tudják eltartani és félnek, hogy politikai meggyõzõdésük miatt támadásoknak lesznek kitéve. Orbán Viktor elmondta: "Mindenkit meg kell védeni, akit politikai meggyõzõdése miatt támadnak, vagy háttérbe akarnak szorítani."
A Fidesz pártelnöke szerint "vége van Magyarországon azoknak az idõknek, amikor a hatalom megszabhatja 2 millió 300 ezer embernek, hogy mit gondoljon, vagy mit mondjon.  
Orbán Viktor ismét hansúlyozta, hogy bár voltak "rossz mondatok" a kampányban, a szövetség vezetõjeként õ vállalja a teljes felelõsséget a hibákért.

Kiemelten szólt a fiatalokhoz Orbán

Nagy lehet a csábítás, hogy a fiatalok a baloldal felé húzzanak – mondta Orbán Viktor a Várban rendezett gyûlésen, a vereséget a pénz fölényének tulajdonítva, megfeledkezve arról, hogy pártja a kommunistákkal azonos nagyságrendben, mintegy 5 milliárdot költött teljesen törvénytelenül a kampányra.
A Fidesz elnöke ugyanakkor felhívta a fiatal szavazók figyelmét, hogy ne csak a "pillanat extatikus örömeit" keressék, hanem a maradandóságot is, mert az ad "súlyt és mértéket az embernek."
Orbán Viktor kiemelte a haza, a hûség, a szabadság és a szeretet fontosságát és arra kérte a fiatalokat, hogy ne érjék be "rózsaszín buborékokkal."

Kuruc.info megjegyzés:
Viktor, mi nem is érjük be veled és a tusnádi típusú, hamis ígéreteiddel.

*A Fidesz a 2086-os választások esélyese

Ugyane rendezvényen a liberális Pokorni újból hitet tett a jobboldal egysége (vagyis a jobboldali egypártrendszer) mellett. Hiába is csûrik csavarják, maximum "önálló" tagozatok és "önálló" KDNP várható. Melynek "önállósága" mint Semjénék fogalmaztak, gyorsan eloszlatva az eleve indokolatlan illúziókat abban ölt testet, hogy, idézzük, szombati ülésén a KDNP elnöksége "deklarálta a szövetségesi hûséget a Fidesz, illetve személy szerint Orbán Viktor mellett."
Ahogy jósoltuk tehát, nemigen változik semmi, viszont Orbánnak kitûnõek az esélyei a megroggyanó Gyurcsány-Kuncze koala ellen. A 2086-os választásokon. Tûkön ül már a fiatal, erõtõl duzzadó Rogán-Deutsch kampánystáb is, a tutibiztos nyerõ szlogen neve elhallgatását kérõ fideszes informátorunk szerint az lesz, hogy: rosszabbul élünk, mint 84 éve.

(Kuruc.info-Hír Tv nyomán)

Orbán elõzetes ígéretei


Megerősítették a Fidesz elnökségét
Őszinte számvetést szorgalmazott Pokorni
2006. május 20.


MNO
Megerősítették posztján Orbán Viktor Fidesz-elnököt és a párt négy alelnökét a Fidesz XX., rendkívüli kongresszusának küldöttei. Őszinte számvetést szorgalmazott a Fidesz választási veresége kapcsán a párt XX. rendkívüli kongresszusát megnyitó beszédében Pokorni Zoltán.


A Fidesz XX. kongresszusán megerősítették posztján Orbán Viktor Fidesz-elnököt és a párt négy alelnökét a Fidesz XX., rendkívüli kongresszusának küldöttei – hangzott el a hír TV-ben. A zárt ülésről kiszivárgott információk szerint a kongresszus kétharmados többséggel támogatta az elnökség tagjait. A Fidesz országos elnöksége együttes, titkos bizalmi szavazást
kért maga ellen.

Az országos elnökség Orbán Viktor pártelnökből, a négy alelnökből – Pokorni Zoltán, Schmitt Pál, Varga Mihály, Pelczné Gáll Illdikó – valamint Kövér László országos választmányi elnökből és Navracsics Tibor frakcióvezetőből áll, de a bizalmi szavazás csak azokat érintette – az elnököt és az alelnököket –, akiket a kongresszus választott meg.

A bizalmi szavazás után Orbán Viktor teszi meg előterjesztését a Fidesz jövőben követendő politikai stratégiájával kapcsolatban.

Pokorni: Most nagyobb a felelősségünk, hiszen másodszor veszítettünk

Pokorni Zoltán beszédével kezdődött meg a Fidesz XX., rendkívüli kongresszusa Budapesten. A párt alelnöke őszinte számvetést szorgalmazott a Fidesz választási veresége kapcsán. A politikus hangsúlyozta: találhatnak külső okot a választási vereségre, hiszen – mint mondta – a média nagyobb része nem a Fideszt segítette, illetve az MDF sem mindig úgy viselkedett, mint egy normális ország normális ellenzéki pártja. Pokorni Zoltán ugyanakkor arra figyelmeztetett: ha csupán a kalkulálható külső okokra hárítják a vereséget, akkor saját magukat csapják be – adta hírül a klubradio.hu.

– Most nagyobb a felelősségünk, hiszen másodszor veszítettünk. Nagyobb a felelősségünk, mert riválisaink példátlanul nagy erővel igyekeznek a másfél százalékos vereségből bukást kreálni, politikánk egészét megkérdőjelezni, vezetőinket szembe fordítani, az egységes polgári szövetséget felszalámizni. De nagyobb a felelősségünk azért is, mert a mozdulatlanság, a megújulás hiánya is ugyanide vezethet – hangsúlyozta Pokorni. Hozzátette: „Ha a Fideszben 2007 folyamán nem jelentkeznek a megújulás érezhető jelei, nem annyira a párt parlamenti jelenléte, hanem a politikai váltógazdálkodás, vagyis a magyar demokratikus berendezkedésnek egyik kulcseleme kerül veszélybe. Ennek elkerülésére csakis egy egységes és megújuló Fidesz képes, melyben Orbán Viktornak látható és vezető szerepet kell kapnia, de más demokratikus versengésben kiválasztott, és a második vonalból érkező politikusok szerepének is egyre meghatározóbbá kell válnia”.

Az alelnök szerint a kormány maga sem meri a folytonosságot hangsúlyozni, hiszen ma már mindenki előtt világos, hogy az út, amin az utóbbi négy évben haladtunk, és amin ebben a pillanatban is halad az ország, a szakadékba vezet – adta hírül a fidesz.hu.

Kövér: Meg kell újítani a Fidesz és a polgári oldal politikai szerkezetét

– Ismét bizalmat kap a Fidesz vezetése a kongresszuson – ezt valószínűsítette tegnap Kövér László választmányi elnök az Info Rádiónak nyilatkozva. Úgy vélte, nem szubjektív hibák döntötték el választási vereségüket, a pártelnöktől a kampánystábig mindenki követett el hibákat, ezek számbavétele azonban a tanulságok levonása és nem a bűnbakok keresése miatt fontos. A Fidesz stratégiai vereséget szenvedett ezen a választáson – jelentette ki –, nem tudta kompenzálni a kormánykoalíció informális és formális hatalmi befolyását.

Kövér szerint meg kell újítani a Fidesz és a polgári oldal politikai szerkezetét, hogy a médiafölényt, amely „rövid távon nem tűnik leküzdhetőnek”, megpróbálják valamilyen módon „kicselezni”. Ez azt jelenti, hogy meg kell próbálniuk közvetlenül eljuttatni üzeneteiket az emberekhez.

Forrás: hír TV, Magyar Rádió, InfoRádió, klubradio.hu

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK