Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hírek
Hírek : Elég a nemzetellenesekből és a szavakban nemzetiekből !

Elég a nemzetellenesekből és a szavakban nemzetiekből !

  2006.03.16. 15:52

2006.03.15. kuruc.hu. A Harmadik Út nagygyûlésén mintegy 70 ezren ünnepeltek. Kovács Dávid szerint két részre osztható a magyar politikai elit: az egyik nyíltan nemzetellenes, a másik nemzeti, keresztény, jobboldali - de csak szavakban. Beszédet mondott többek között Dr. Réti Miklós, ifj. Hegedûs Lóránt, és Csurka István is.
Kovács Dávid, a Harmadik Út társelnöke, a Jobbik elnöke kiemelte: parlamentbe jutásuk esetén megakadályozzák a magyar föld eladását, melynek eladhatóságát mind a négy jelenlegi országgyûlési párt megszavazta. Véleménye szerint az országot jelenleg nyíltan nemzetellenes, vagy csupán szavakban nemzeti pártok irányítják, amelyek tetteik alapján - mint például a földkérdés, a kettõs állampolgárság vagy a székely autonómia kérdésében - az MSZP-SZDSZ alkotta koalíciót erõsítik. Kovács szerint megbukott a rendszerváltozás, és ahogy az 1956-os forradalom és szabadságharc céljai közül, úgy az 1848-as 12 pontból sem valósult meg semmi mára. Szerinte két részre osztható a magyar politikai elit: az egyik nyíltan nemzetellenes, a másik nemzeti, keresztény, jobboldali - de csak szavakban.

Egyébiránt a ma 30 éves Kovács Dávidnak reggel megszületett Kata nevû kislánya.

fotó: Hegeda
fotó: Hegeda

Csurka István, a MIÉP elnöke szerint áprilisban az a feladat, hogy a Harmadik út bejusson a parlamentbe, 2010-ben pedig meg kell kísérelni a hatalom megszerzését.

A MIÉP és a Jobbik Magyarországért által szerdán közösen rendezett budapesti nagygyûlésen Csurka elmondta: meg kell akadályozni a kétpártiságot, ki kell szorítani az SZDSZ-t, majd 2010-ben megkísérelni a hatalom megszerzését, amire õsi joga van Petõfi márciusa és 1956 szent forradalmának örököseinek, a leginkább elhallgatottaknak, a tiszta lelkûeknek, az igazmondóknak.

Csurka István szerint a Fidesz a kétpártrendszerben érdekelt és nagykoalícióra lép a nomenklatúra burzsoáziával, a "nemzetközi liberalizmus kék-fehér zászlaja alatt kormányt alakít vele".

A MIÉP elnöke az uniós csatlakozásról azt mondta: Magyarország egy rossz, beteg unióba került be. A politikai elit mellett Csurka István a média vezetõit és személyiségeit jelölte meg a "fõ problémák" között. A média területén a párt nagytakarítást tervez, az önreklámozás, idegenszívûség és idegenmajmolás helyett magyar arcokat és beszédmódot akar a képernyõkön és a rádiókban.

Ifjabb Hegedûs Lóránt református lelkész "új Hamaszként" beszélt a nemzeti szolidaritásról, amellyel el lehet söpörni a magyar és a világtörténelem "legromlottabb elitjét, a kommunista múltú, cionista alapú, tolvaj, rabló söpredéket".

kuruc.info


MIÉP-Jobbik a Harmadik Út március 15-i nagygyűlése a Hősök terén
  

2006.március 16. Több tízezer ember előtt tartotta ünnepi megemlékezését a MIÉP-Jobbik, Harmadik Út a Hősök terén, ahol Csurka István az SZDSZ kiszorításának fontosságáról és a kétpártiság elleni harcról szólt. Mint hangsúlyozta, 2010-re meg kell kísérelni a hatalom megszerzését.

2010-ben kísérli megszerezni a hatalmat a MIÉP – Jobbik a Harmadik Út
 
Képes beszámoló


Több tízezer ember előtt tartotta ünnepi megemlékezését a MIÉP-Jobbik, Harmadik Út a Hősök terén, ahol Csurka István az SZDSZ kiszorításának fontosságáról és a kétpártiság elleni harcról szólt. Mint hangsúlyozta, 2010-re meg kell kísérelni a hatalom megszerzését.

Kovács Dávid, a Jobbik Magyarországért elnöke szerint megbukott a rendszerváltozás rendszere, és ahogy az 1956-os forradalom és szabadságharc céljai közül, úgy az 1848-as 12 pontból sem valósult meg semmi mára. Létezik vajon a sajtószabadság? – fogalmazta meg kérdését, így folytatva: létezik, de csak egyeseknek. A véleményszabadságról pedig kifejtette: nem attól jön létre, hogy mindenki elmondhatja véleményét, hanem attól, hogy mindenki egyenlő esélyt kap erre a médiában. A gyülekezésjogról szólva elárulta, egyes esetekben már két ember nyilvános sajtótájékoztatóját is bünteti a független magyar bíróság (Nagy Ervin, jobbikos politikust ítélték el). 

„Magyarországon nem nemzeti demokráciában élünk, hanem egy kozmopolita, puha diktatúrában” – hangoztatta a Jobbik elnöke, kiemelve: a kormány erkölcsileg megbukott, mert szembeszáll ’48 szellemével, és mert hagyta tovább mállani a magyarság összetartó erejét. Véleménye szerint a magyar politikai elit két részre osztható: az egyik nyíltan nemzetellenes, ateista, míg a másik nemzeti, keresztény, jobboldali - de csak szavakban az. Azonban a szavak ideje lejárt – figyelmeztetett. Kovács Dávid végül esküt tett arra, hogy amennyiben bekerülnek a parlamentbe, akkor magyar katonát nem küldenek már külföldre, nem fogadják el az Európai Unió a magyar nemzetállamot felszámoló és Európa keresztény gyökerét megtagadó alkotmányát, illetve magyar kézben tartják a földet és nem mondanak le a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról.  

Az SZDSZ kiszorítása a cél 

Meg kell akadályozni a kétpártiságot, ki kell szorítani az SZDSZ-t, majd 2010-ben megkísérelni a hatalom megszerzését, amire ősi joga van Petőfi márciusa és 1956 szent forradalmának örököseinek, a leginkább elhallgatottaknak, a tiszta lelkűeknek, az igazmondóknak – jelentette ki Csurka István, a MIÉP elnöke. A politikus a rendszerváltás óta eltelt másfél évtizedre utalva elmondta: sok olyan dolog történt, amelynek nem kellett volna megvalósulnia. Kezdetben – szólt a részletekről – az egykori kommunisták az államot kezdték támadni, mert ha nincs rend, akkor könnyebb a pozíciókat és egyéb vagyonokat megszerezni. Elhitették, hogy az állam a legrosszabb tulajdonos, és amit csak lehetett privatizáltak. Ma ismét ez a helyzet – figyelmeztetett Csurka István, aki szerint a jelenleg hatalmon lévők félnek a rendtől, mert szükségük van a zűrzavarra. Úgy vélte, pártját és híveit is azért üldözik, mert ők képviselik a rendet. A liberalizmus „dicsőségéről” szólva megjegyezte: a cigányból roma lett az elmúlt évek során, miközben többségük ugyanolyan szegény maradt, mint cigány korában. 

Csurka István Magyarország két legnagyobb problémáját a külföldi tőke beáramlásában és az adósságcsapdában látja. Mint fogalmazott, a kettő szorosan összefügg. Evvel kapcsolatban megjegyezte azt is, hogy a magyar piac csak akkor könnyen megszerezhető, ha kommunisták árulják. A politikus szerint a Fidesz a kétpártrendszerben érdekelt és nagykoalícióra lép a nomenklatúra burzsoáziával, a "nemzetközi liberalizmus kék-fehér zászlaja alatt kormányt alakít vele".  Kijelentette, hogy a külföldi tőke összefonódott a nagy pártokkal, egy baloldalinak nevezettel, ami tulajdonképpen az és a Fidesz iránt is töretlen volt bizalma, s engedte neki, hogy "kicsit magyarkodjon", mert így könnyebb fenntartani ezt a rendszert. A politikus úgy vélte, Magyarország egy rossz, beteg unióba került be. 

Le kell váltani a kormányt 

A politikai elit mellett Csurka István a média vezetőit és személyiségeit jelölte meg a fő problémák között. A média területén nagytakarítást tervez a MIÉP, az önreklámozás, idegenszívűség és idegenmajmolás helyett magyar arcokat és beszédmódot akar a képernyőkön és a rádiókban. A MIÉP elnöke bírálta Sólyom László köztársasági elnököt is, mivel álláspontja szerint korábban, az Alkotmánybíróság elnökeként akadályozta a rendszerváltást és az igazságtételt, amely következtében most Gyurcsány magas kitüntetéseket tud adni "a kommunista rendszer főkolomposainak".  

„Le kell váltani a kormányt” – szögezte le Csurka István beszéde végén, hozzáfűzve: a rossz rendszert el kell kezdeni lebontani és el kell kezdeni átalakítani. Ennek első lépését pedig a nomenklatúra száműzésében látta. 

 

 
A képekre kattintva a képek nagyíthatók (az első kettő kivételével)

 www.gportal.hu/harmadikut vitázója nyomán


MIÉP-Jobbik a HARMADIK ÚT a kisgazdákkal

Egy Jobbik Magyarországért!

 

 

Szavazzon a

MIÉP - JOBBIK

a HARMADIK ÚTRA!

2006. április 9.

 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!