Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hozzászólások a cikkekhez

Valami talán elindult: Aláírással a felvidéki magyarság önrendelkezéséért

2009.01.13. 19:54, nemzetidal
Felvidéki autonómia-törekvések

Valami talán elindult: Aláírással a felvidéki magyarság önrendelkezéséért

  2009.01.12. 17:04

2009.01.11. commora.hu

Nyilatkozat

Az 1994-es komáromi nagygyűlésre emlékezve megállapítjuk, hogy az eredeti elképzelések ellenére a rendezvény nem nyilvánította ki a szlovákiai magyar nemzeti közösség teljes körű önrendelkezésének igényét.
Az elmúlt másfél évtized azt bizonyította, hogy a szlovákiai magyarok jogállása romlott, létszáma és arányszáma csökkent, és folyamatosan újabb alapjogaink csorbulnak az önkormányzatiság, az anyanyelvi oktatás és a nyelvhasználat, valamint a közélet terén egyaránt.
Az aláírók éppen ezért határozottan kinyilvánítják, hogy nemzeti létünk és kulturális örökségünk megőrzésének alapja az önrendelkezés elérése, vagyis az, hogy szülőföldünkön önmagunk sorsáról magunk dönthessünk. Ez a jog minden népet és nemzetet megillet, lemondani róla nem lehet, a nemzetközi jogrend garantálja, de kérni kell.
Kérjük ezért közéletünk vezetőit, a civil szervezeteket és magánszemélyeket, hogy egyetértésüket aláírásukkal erősítsék meg.

Kelt: Komáromban, 2009. január 10-én, az 1994-es komáromi nagygyűlés 15. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen

33 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.05.10. 18:04
Hungary

Szállj szent turul!

Ó, szállj, szállj szent turul,
fent a magyar égen,
hozd el távoli fiaidnak
a várva várt feltámadást!

Ó, szállj, szállj szent turul,
fent a magyar égen,
mert már közel a halál,
elvész megcsonkított hazánk!

Elszaporodott varjú hadak
tépik megvakított testünket,
és hallva éhes károgásukat
elfeledjük a gyilkos sebeket.

Ó, szállj, szállj szent turul,
fent a magyar égen,
hozd el fényes kardunk,
talán lesz elég kar,
hogy ismét lesújtson!

Ó, szállj, szállj szent turul,
fent a magyar égen,
vidd hírül ősinknek,
földünkre ellenség vére hull!

Idézet
2009.04.27. 15:27
Hungary

Szebb jövőt! Igazságot Magyarországnak!

Szebb jövőt!

Idézet
2009.04.26. 16:59
nemzetidal
Kedves Hungary! Köszönöm a bíztatást! Szebb magyar jövőt! Magyar a Magyarért! ND
Idézet
2009.04.26. 16:54
Hungary

Az oldal vezetőjének, "nemzetidal" hölgynek vagy úrnak küldöm ezt a képet, e szép és tartalmas  nemzeti oldalon végzett, szívből jövő tevékenységéért! Azért nem írtam szándékosan "munkát" mert ez az oldal, biztosan lélekből fakadt!  Szíve  és lelke érteni fogja e kép, mondanivalóját.  Adjon az Isten, - Szebb nemzeti magyar jövőt!

Idézet
2009.04.24. 20:44
Hungary

Ehhez még kommentárt sem fűzök! Most már meggyőződtem véglegesen, hogy a parlamenti bűnözők egy tőről fakadtak. Ha ez igaz, és miért ne lenne az? Akkor csakugyan  hülyének nézik a parlamenti haza és nemzetárulók az embereket!  Szemét banda!

www.youtube.com/watch?v=sDMi8824T7c

Idézet
2009.04.24. 20:15
Hungary

Összenő ami összetartozik - a Jobbik debreceni alapszervezetének közleménye
2009-04-24 14:47 barikád.hu

A Jobbik Debreceni Alapszervezetét nem lepte meg az a fideszes belső körökből kiszivárgott információ, mely szerint a Bajnai kormány bukása esetén nagykoalícióra állna össze a Fidesz és az MSZP, a lehetséges kormányfő pedig Kósa Lajos lenne. Debrecen polgármestere már többször bizonyította, hogy - ugyan jobboldalinak vallja magát- a nemzeti oldaltól fényévekre van. Debrecen városában is tapasztaltuk már, hogy bizonyos érdekkörök jelentős előnyöket élveznek gazdasági és egyéb területeken is. Erre jó példa a nemrégiben felépített Fórum gigantikus építménye, mely a globalizáció jelképeként éktelenkedik a belváros gyönyörű történelmi épületei (Nagytemplom, Református Kollégium, Tanítóképző Főiskola, Zeneművészeti Középiskola) között.

A debreceni polgárok azt is tudják, hogy már minden multinacionális áruházláncnak van érdekeltsége városunkban (némelyiknek több üzlete is) és a terjeszkedésükkel egyenes arányban mennek tönkre a magyar kis- és középvállalkozók boltjai, de ezt a folyamatot a városvezetés inkább elősegíti, mint gátolja.

Azt sem felejtették el a cívis város nemzeti érzelmű polgárai, hogy a 2006-os önkormányzati választásokon Kósa úrék a már akkor is hazaáruló húrokat pengető MDF-fel közösen indultak és juttattak be olyan képviselőket az önkormányzatba, akik most Bokros Lajossal vannak egy platformon. Szintén élénken él a keresztény debreceniek emlékezetében, hogy 2007 Szentestéje előtt pár nappal Kósa Lajos kiadta az utasítást a Jobbik által a Petőfi téren felállított adventi kereszt lebontására, arra hivatkozva, hogy az egy engedély nélkül felállított építmény. Az igazság ezzel szemben az, hogy a közútkezelői engedély birtokában állítottuk fel a felszentelt keresztet, de a Polgármester Úr indoklás nélkül megtagadta a tulajdonosi hozzájárulás kiadását (amit egyébként az előző 4 évben ugyanarra a helyre, ugyanarra a keresztre megadott), amikor a kereszt már állt.

Ilyen előzmények után mi, debreceni hazafiak nem lepődünk meg az ehhez hasonló híreken. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a Fidesz mindezeket cáfolni fogja. A Jobbik minden esetre minden erejével azon lesz, hogy megakadályozza, hogy gyors egymásutánban már a harmadik nemzetáruló kabinet is felálljon. Ehelyett egy nemzeti alapokon nyugvó kormány felállítását teljes mellszélességgel támogatunk, amelynek nem a nemzetközi pénztőke kiszolgálása a legfőbb célja, hanem a magyar nemzet érdekeinek elkötelezett védelme. Mert MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!

A Jobbik Szegedi Szervezetét sem lepte meg az MSZP-Fidesz nagykoalíció híre, mert a szegedi fideszes vezetői körökből kiszivárgott hírekből értesültünk együttműködésekről. Legelőször a szegedi Úszó Egyesület eladásakor láttunk együttműködést, melyet Szeged Város vezetése a Leisztenger Tamás érdekeltségéhez tartozó holdingnak adtak el. A szegedi Fidesz frakció, ugyanis a kutak eladásakor nem tiltakozott - sőt, a Közigazgatási Hivatalnál a korábbi feljelentésüket visszavonták. Fidesz szimpatizánsok véleménye szerint a bábellenzéki frakció tagjai fejenként 5 millió forintot kaptak "hazafias" tettükért. A valódi legitimizáció nélküli szegedi KDNP sem volt különb, amikor irodaszerzésük érdekében hallgattak Botka László óvodabezárásáról. Ugyanis a Botkáéknak fontosabb volt egy Kaszinó létrehozása, mint a hátrányos helyzetű gyerekek nevelése. Ezen ügy elhallgatásával válthatta a társadalmi támogatás nélküli KDNP a Centrumot a Victor Hugo utcában.

Felszólítjunk Botka Lászlót és bandáját, valamint Gyimesi László, Hüvös László csapatát, hogy fejezzék be a politikai bábszínjátékot!

Arra kér

Idézet
2009.04.23. 18:48
Hungary

Szebb jövőt!Magyarok! Gyertek a nemzeti radikális oldal lobogója alá! A kommunisták és liberálisok már a végét rúgják, lassan kiszenvednek! De ne engedjétek becsapni magatokat!

Szebb jövőt!

"A BOLSI-LIBSIKET rövidesen legyőzzük, de ne engedjük , hogy a ZSIDESZ cionistáinak ölébe hulljon a hatalom, mert ezzel konzerváljuk a rabszolgaságot!"

Szebb jövőt! Győzzön a JOBBIK!

Idézet
2009.04.22. 07:04
Hungary

Szebb jövőt!

Idézet
2009.04.17. 18:06
Hungary

Megadta a Jó Isten, hogy az ősi föld minden zugát bejárhattam. Tudod olyan mint egy mágnes. Tudod a szív is másképpen dobog.  Elfáradsz nagyon, de fáradtságot egyáltalán nem érzel. Nem lehet leírni és megfogalmazni ezt az érzést. Olyan volt nekem, mint Isten áldása. Mid három magyar tenger vizéből merítettem egy kis tégelybe. Érdekes módon nem párolog. Gyönyörű tájak, kedves emberek és a föld ereje lenyűgöző. Talán olyan mint egy álom. Még a betegnek is gyógyírt jelent!

Tudod nem a spanyol, olasz és görög tengerpartok a slágerek,

- hanem az ősi föld a magyarok igaz hazája Nagy-Magyarország!

Kívánom minden igaz magyar embernek, hogy legyen lehetősége rá, hogy bejárja. Évekre feltöltődik a szíve a lelke! 

Szebb jövőt!

Szebb jövőt!

Idézet
2009.04.16. 17:12
leone

Helyes! Ilyen emberek kellenek a magyar nemzetnek! Én, mint már emlitettem, megelégednék, a második világháborúban megszerezett területekel.Főként azért mert az leginkább a magyar lakta rész. bár egy Nagy-Magyarország se lenne rosz... 

Idézet
2009.04.16. 16:48
Hungary

Üdv  leone

Én nem csak szeretném, henem tudom, hogy az ősi föld vissza tér! A történelem ismétli önmagát. Mindegy, hogy hogyan csak egyben legyen. És úgy is lesz!!!

Idézet
2009.04.14. 18:36
leone

Hungary!

Látva, gondolom te is szeretnéd ha újból Nagy Magyarország lenne és nem ilyen... (alap). De szerinted hogy tudnánk vissza szerezni az elcsatolt területeket? Békés úton, vagy, csak háborúval?

Véleményem szerint egyébként minden kép békés úton kell

Idézet
2009.04.13. 20:30
Hungary

Meséld és add tovább a magyarok bánatát, tudja meg mindenki, ki él e világon, hogy minden magyar szívében, lelkében ott él az ősi föld Nagy-Magyarország! Mond el, add tudtára a világnak, hogy e nép büszke gyermekei, addig nem nyugszanak míg jogos jussuk visszanem tér!  Egyszer, Isten akarátából eljön az az idő, amikor minden magyar megéri azt amire jogos jussa  által hivatott! Szebb jövőt!

Idézet
2009.04.13. 17:50
Hungary

FELHÍVÁS!

Csalámbozás a Csíksomlyói búcsúba (2009. május 28. - június 2.)

Csíksomlyó, az összmagyarság jelképe

„A Csíksomlyói Búcsú több mint katolikus ünnep. Ez a világ magyarságának talán legnagyobb találkozója. A Föld megannyi szegletéből zarándokolnak a magyarok ilyenkor Csíksomlyóra, ahol Nagyboldogasszonyhoz, a Magyarok Nagyasszonyához imádkoznak. A Kis-Sólyom és a Nagy-Sólyom (ma Kis-Somlyónak és Nagy-Somlyónak nevezik) közti nyeregben találkoznak, és évről évre ősi jelképeik, zászlaik alatt lelki vérszerződést, szövetséget kötnek a szkíták, hunok, avarok leszármazottai, azaz a mai, XXI. századi magyarok.”

1. nap (május 28. csütörtök): 18 órakor indulás Budapestről, a Hősök tere melletti Időkeréktől. Budapest - Szolnok - Püspökladány - Nagyvárad - Élesd - Király hágó („Erdély kapuja” 900 m.), utazás éjszaka...

2. nap (május 29. péntek): Kora reggel érkezés Székelyudvarhelyre („Székely anyaváros”), ahol városnézés után szabad program. Lobogó borvízforrás (Székelyföld egyik legtisztább borvize). Szállások elfoglalása Szentegyházán. Este magyar mise Szentegyházán a római katolikus templomban. Napközben lehetőség van ellátogatni a Szentegyháza melletti termálfürdőbe.

3. nap (május 30. szombat): Reggeli után indulás Csíksomlyóra a Hargitán keresztül. Részvétel a Csíksomlyói Búcsún, ahol több százezer magyar testvérünkkel imádkozunk a szebb magyar jövőért. A búcsúba meghatározott sorrendbe érkeznek a székelyek, gyimesi csángók, moldvai csángók. A Csalámbozó Magyar Kör külön keresztaljával érkezik. Este a Szentegyházi Gyermekfilharmónia ünnepi nagykoncertjét a helyi sportcsarnokban tekintjük meg.

4. nap (május 31. vasárnap): Napvárás hajnalban ősi magyar szokás szerint. Csodatévő Babba Mária megtekintése, megérintése. Ima Nagyboldogasszonyhoz. Lovaskocsizás a Hargita-fennsíkon, a fenyvesek között, szalonnasütés, pálinkakóstolás, pihenés.

5. nap (június 1. hétfő): Reggel indulás Budapestre. Farkaslaka (Tamási Áron nyughelye). Korond (fazekas termékek, fafaragások, csuhéfonás). Kibéd (magyar családi posztóüzem, üzemlátogatás). Balavásár - Körösfő - Király-hágó - Nagyvárad. Utazás éjszaka.

6. nap (június 2. kedd): Hajnalban érkezés Budapestre, a Hősök terére.

Utazás: Jó műszaki állapotban lévő, 50 személyes busszal, váltott vezetőkkel.

Szállás: Szentegyházán két ágyas szobákban vendégszerető székely-magyar családoknál.

Részvételi díj, amely tartalmazza az utazást, a szállást, a reggelit, a vacsorát, a lovaskocsizást, a pálinkakóstolást, az idegenvezetést:
47,500 Ft

Jelentkezni: a 0670/379-9273 -as telefonszámon, vagy a csanadvezer@gmail.com villámpostán.

Idézet
2009.04.12. 14:28
Hungary

Látod Testvér ezért is utálom a  (mszp, mdf, szdsz, kdnp és zsidesz)bolsikat, kalaposnééket, stüszivadászékat, buzigabrielláékat és ezt a mocskos cionista likud zsideszt!

Egy tőről fakadt haza és nemzetáruló banda!

S még engem neveztek .............és a "cionista likudnyik csicska kutyái", KOMMUNISTÁNAK! A  drogos, buzi larmafa- András és a többi.

Jöjjön a JOBBIK! Szebb jövőt!

Szebb jövőt!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.