Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hozzászólások a cikkekhez

Trianon-konferenciát szervezne Brüsszelben az EP-be készülő Morvai Krisztina

2009.04.27. 14:35, leone

2009.04.27. Kuruc.info - Fel kell emelnünk a fejünket, vissza kell vennünk nemzeti büszkeségünket – és a hazánkat, jelentette ki Morvai Krisztina Csíkszeredában csütörtökön. A Magyarországon harmadik politikai erővé vált Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselőjelöltje az Erdélyi Magyar Ifjak által rendezett fórumon tartott előadást mintegy hetven embernek. A másik előadó, dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi elnöke bejelentette: Erdélyre is ki kívánják terjeszteni a magyar jogvédelem ernyőjét, hogy többé senkit ne érhessen bántódás vagy hátrányos megkülönböztetés a szülőföldjén azért, mert magyarnak született.

 

A beszélgetés házigazdája (alulírott) bevezetőként elmondta, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat országjáró körútjának része a csíkszeredai találkozó, és örömét fejezte ki, amiért a székelyföldi városban köszöntheti az NJSZ két legismertebb munkatársát, akik közül az egyik ráadásul a közvélemény-kutatások szerint egyértelműen öt százalék feletti népszerűségnek örvendő Jobbik listavezetője, mert reményt hoztak Erdélybe: a reményt, hogy talán itt is a budapesti rendőri zaklatások áldozataihoz hasonló jogi védelemben részesülhetnek a magyarságukért meghurcoltak, és reményt, hogy a gyökeres változtatást hirdető nemzeti radikális párt még tovább erősödik, széles körben ismert képviselőjelöltje pedig rá tudja irányítani a magyar ügyre az Európai Parlament figyelmét.

 

Miért volnánk kevesebbek, mint az észtek?

A magyar államnak kutya kötelessége lenne az egységes magyar nemzet minden tagjáért felelősséget vállalni és ennek jegyében cselekedni – ahogy az alkotmány, ha igen szerényen is, de mégiscsak előírja –, de ennek nem tesz eleget. Magunkra vagyunk utalva, nem várhatjuk sem a magyar, sem a megszálló román államtól, mely a trianoni diktátum haszonélvezője, hogy bármit is tegyen sorsunk jobbá tételéért – vázolta a helyzetet Gaudi-Nagy Tamás. Leszögezte: egyenrangú polgárok, emelt fejű, büszke emberek kell hogy legyenek a Kárpát-medencében a saját területükön élő őshonos magyarok.

 

 

Miért lennénk kevesebbek, mint az észtek, akik hazájának a Székelyföldéhez hasonló méretű lakossága a szovjet megszállás és az ország felének kiirtása után egy egészséges öntudatú, modern, hagyományokat felvállaló, önálló nemzetként lehetett része az Európai Uniónak, úgy, hogy közel negyven százalékos a szovjet birodalomból ottragadt orosz kisebbség fölött tudnak nagyon keményen és határozottan hatalmat gyakorolni? – tette fel a kérdést. A Kárpát-medence bármely részén élő közösség tagjait meg kell hogy illessék nemcsak a velük született egyéni jogok – szabad önazonosság-választás, nyelvhasználat, a kultúrához való hozzáférés joga –, hanem a közösségként való élés, az összetartozás kifejezése összes színterének az igénybevétele is. Legyen magától értetődő, hogy nem érhet senkit hátrány csupán azért, mert magyar, a szülőföldjén született, és neki mindig csak egy másodlagos nyelv lesz a többségi állam erővel rákényszerített nyelve – fejtette ki az NJA egyik vezetője.

Elmondta, ennek jegyében érezte úgy több mint hetven jogász, akiket az egységes magyar nemzetbe vetett hit vezet, hogy szükség van egy ilyen jogvédő-csoportosulásra. Köztük van Rozsnyai Sándor sepsiszentgyörgyi ügyvéd is, ami annak tudható be, hogy a magyar jogvédelem ernyőjét akarják kiterjeszteni minden magyar fölé. Gaudi az EMI tagjait hozta fel példának, mint akik mozgalomban tevékenykednek, és el akarják õket rettenteni attól, hogy tevékenységüket folytassák, lásd a Trianon-film ügyét, de bárkire érvényes ez, akit amiatt ér támadás, joghátrány, mert a magyar nemzet büszke, emelt fejű tagja kíván lenni. Ilyen esetekben működésbe kell lépnie a nemzeti önvédelemnek. Ennek egy olyan színteréről van szó, melyet a NJA szeretne ellátni, betölteni, s remélik, hogy Erdélyországban is sikerül minél jobban lendületbe vinni, elérni azt, ami a Csonkaország területén már működik: hogy amikor jogi köntösbe álcázva valamilyen módon lesújt akár egy áruló, gyülevész társaság, mint volt Budapesten, vagy pedig egy többségi megszálló nemzet tagjai megpróbálnak megfélemlíteni, elrettenteni a saját közösségükhöz tartozó embereket attól, hogy azok legyenek, akik, vagy azt tegyék, amit pl. az EMI, akkor szakértõk lépjenek fel a védelmükben. A jogvédelem határait nem a jelenlegi határok között húzzuk meg – tette egyértelmûvé az ügyvéd.
Végezetül gróf Apponyi Albertet, a „nemzet nagy ügyvédjét” idézte meg, aki a trianoni diktátum „tárgyalásain” képviselte a magyar államot, s képes volt arra, hogy az árulások miatt szétzilált, megszállt hazájú, halálra ítélt nemzet képviseletében odaálljon a döntőbírók elé, és három nyelven elmondott támadhatatlan érvrendszerrel szembesítse a hóhérokat azzal, hogy ha megteszik, amire készülnek (és amit végül meg is tettek), annak következményeit mindaddig nem lehet orvosolni, és a nemzet nem is hagyja magát, amíg a megfelelő jóvátétel meg nem történik. A magyarságot papiroson el lehet tüntetni, de nemzetként való létezésétől soha nem lehet megfosztani – mondta Apponyi, és ennek a gondolatnak a jegyében folytatják a nemzeti jogvédők a küzdelmet, fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás, aki örömét fejezte ki, amiért a Jobbik programjában az olvasható, hogy egy magyar jogvédő hálózatnak létjogosultsága van a Kárpát-medencében.
 
A végső cél Magyarország feltámadása
A Jobbik programjáról szólva Morvai Krisztina így foglalta össze annak lényegét: fel kell emelnünk a fejünket, vissza kell vennünk a nemzeti büszkeségünket, és vissza kell vennünk a hazánkat. A program egyik alappillére és jelszava tehát: Magyarország a magyaroké. Érvényes ez a Csonka-Magyarországra is, hiszen az utóbbi időben nagyon hasonlóvá vált az elszakított területeken élő magyarok sorsa és fájdalma, valamint a Csonka-Magyarországban élő magyaroké, hiszen nekik is meg kell élniük azt, hogy idegenek irányítják a hazájukat.

A Jobbik annyiban más, mint a többi párt, hogy kimondja: Nagy-Magyarország csodálatos ország, melynek virágoznia kellene, ehhez képest állandóan nadrágszíj-húzogatásról, válságról, nyomorúságról beszélnek. Azért van ez, mert Magyarországot olyan emberek vezetik, akik nem szeretik igazán, ahogy a kárpát-medencei magyarságot sem, nem akarnak magyar feltámadást, hanem idegen érdekek szolgálatában állnak, és folyamatosan a nemzetközi nagytőke érdekeit szolgálják – mutatott rá a listavezetõ.

 

Míg a Jobbik szemlélete értelmében az ember természeténél, születésétől fogva közösséghez tartozó lény, a másik oldal szerint valamiféle atomizált egyed, s az állam feladata az, hogy ezt az egyént minél inkább szabadon hagyja, melynek úgy tud kiteljesedni a szabadsága, hogy ne legyen semmiféle kötelezettsége a másikkal szemben, ne kelljen semmiféle közösséghez tartoznia, családhoz, faluhoz, egyházhoz, és pláne ne nemzethez. Pedig az ember, aki Isten teremtménye, akkor tudja a küldetését betölteni, akkor tud boldogulni, kiteljesedni, ha közösséghez tartozik, és egymással szolidaritásban, szövetségben, szeretetben tudják az életcéljukat beteljesíteni. Ennek a közösségnek a legszebbike a nemzet, ezért a legfontosabb a Jobbik programjában a nemzethez való tartozás, és ennek a védelme és képviselete, ezért mondjuk, hogy a kárpát-medencei magyarságért fogunk kiállni az EP-ben – magyarázta Morvai Krisztina.

A jogvédelem kiemelten szerepel a programpontok között, mégpedig kárpát-medencei nagyságrendben – folytatta a politikus, kitérve arra is: nagy terve, hogy ha bekerül az EP-be, szeretné elérni egy olyan jogvédő szolgálat létrehozását, mint amilyen az NJSZ, kiterjesztve az egész Kárpát-medencére, hasonló feladattal, ugyanazzal a céllal. A végső cél pedig Magyarország feltámadása – vallotta a Jobbik listavezetője.

 

Elmondta továbbá, szeretne oda hatni az EP-ben, hogy tematizálódjon a magyargyűlölet kérdése, azaz a magyarok méltóságának az ügye. Ma téma a rasszizmus, az antiszemitizmus, a cigányellenesség, stb., a magyarság kapcsán ezekről a kérdésekről tárgyalnak, de arról, hogy a magyarságot milyen súlyos diszkrimináció éri a Kárpát-medencében, milyen súlyos magyarverésekről érkeznek hírek, az EU-ban senkinek fogalma sincs. Nagyon fontos, hogy ezt valaki behozza az EU-ba, tegyük egyértelművé, hogy jogaink vannak. Nem állandóan dörgölőzünk, nem szemlesütve hálálkodunk azért, hogy egyáltalán életben hagynak, vagy hogy beléphetünk az EU-ba úgy, hogy fel kell ajánlanunk a termőföldünket megvásárlásra 2011-től olyan külföldiek részére, akiknek 4-5-ször nagyobb a nemzeti jövedelmük, mint nekünk, közben negyedét vagy tizedét kapjunk pl. a mezőgazdasági támogatásnak. Ennek vége kell hogy legyen, dörgölőzés helyett jogokat kell követelni. És amikor a magyart verik, nem azzal kell foglalkozni, hogy csak nehogy kiderüljön, hanem nemzetközi sajtótájékoztatókat kell tartani, és a világ nyilvánossága elé vinni az ügyeket, tiltakozni, kikérni magunknak, és arra kérni a nemzetközi közösséget, figyeljen ezekre az ügyekre – sorolta Morvai.
Ígérete szerint bekerülése esetén összegyűjtené a magyarverésekkel kapcsolatos ügyeket az összes elszakított területről, és ahogy az EP-ben mások, például szocialista képviselők arról tartanak állandóan szónoklatokat, hogy Magyarországon mekkora antiszemitizmus van, az EU nyilvánossága elé vinné a kárpát-medencei magyargyűlölet ügyét, amely magyarveréseket és diszkriminációt eredményez, és amelyek ellen az EU – elvei és szabályai alapján – köteles fellépni.
Kérdésünkre, tud-e egyáltalán egy ember változást elérni ilyen kérdésekben, illetve mely frakcióhoz csatlakozna (főleg azok után, hogy a Néppárt oszlopos tagja, a Fidesz a „szavazatmaximalizálás jegyében” hetek óta rágalomhadjáratot folytat a Jobbik ellen, MSZP-s ügynököknek nevezne a párt politikusait), Morvai Krisztina kifejtette: a Jobbik euroszkeptikus párt, álláspontjuk szerint nem jó így az EU, ahogy van, a birodalmi törekvés helyett egy sokkal lazább szövetség kellene, a nemzetek Európája a demokráciától távol álló, korrupt, bürokratikus eurokrácia helyett, ahol nem is választott emberek döntenek, ráadásul multinacionális cégek lobbitevékenysége alapján, s a nemzetektől elveszi a szuverenitást. Csak euroszkeptikus frakcióba tudna beülni, de hogy milyen lehetőségek lesznek, a választás után derül ki, viszont azt sem tudja kizárni, hogy független lesz, ha bekerül. Csak a választóimnak tartozom felelősséggel, nem fegyelmet diktáló frakcióvezetőnek – fogalmazott.

A jobbikos politikusnak ugyanis meggyőződése, hogy függetlenként is lehet eredményt elérni, és nem csak a felszólalások egy EP-képviselő lehetőségei, az ENSZ-ben végzett munkája során is megtapasztalta, hogy mennyi más lehetőség van. Az a fontos, hogy legyenek célok, bátorság, hogy éljünk a rendelkezésünkre álló eszközökkel. Például ha egy EP-képviselő tart egy nemzetközi sajtótájékoztatót, akkor arra elmennek, ott úgy beszél olyan kérdésekről, mint Trianon vagy autonómia ügye, a magyargyűlölet, ahogy akar, továbbá lehet vetíteni, vendégeket hívni, bemutatni áldozatokat, jogvédő szervezeteket. Másik lehetőség: igaz emberekkel összefogni. Szerinte meg lehet értetni ügyeket nyitott emberekkel, ha igazuk van. Ő rendezett már egynapos konferenciát az ENSZ-ben az abortuszról saját költségen – egy napon keresztül téma volt, és úgy látja, lehetett változást elérni az emberek gondolkodásában. Vannak például olyan tervei, hogy szerveznek egy egynapos konferenciát Trianonról: mit jelent a diktátum, mi Csonka-Magyarország, melyek az elszakított területek – tehát bemutatni ügyünket az európai képviselőknek, a bizottságok tagjainak, az európai sajtónak, lássák, hogy mi a valóság, mert vagy semmit nem tudnak, vagy csak hazugságokat ismernek. Továbbá ott van az úgynevezett lobbizás, a kapcsolat- és hálózatépítés lehetősége és sok más egyéb. Ha az embernek a helyén van szíve, elszánt, elkötelezett és szenvedély van benne, nagyon sokat el lehet érni – zárta szavait a leendő EP-képviselő.

 

A hozzászólások során egy székelyruhát viselő csíki bácsi azt tanácsolta Morvai Krisztinának, „inkább Tőkés László püspök úrral működjön együtt, mint Líviákkal, és ha netán bejut, amiben nagyon reménykedünk, utána is látogasson el Székelyföldre.”

 

A közel háromórás fórumot követően az egybegyűltek egy részének társaságában a két előadó megkoszorúzta a kommunizmus áldozatainak emlékművét, majd elénekelték a Magyar ás a Székely himnuszt, egy résztvevő Reményik-verset szavalt, majd Gaudi-Nagy Tamás indítványozására elmondták a Magyar hiszekegyet: „Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek egy isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában. Ámen.”
25 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.12.05. 16:48
Julia

Gratulálok a gyönyörű oldalához! Gratulálok és sok szerencsét!

Voyance par telephone gratuite

Idézet
2017.08.28. 13:05
Emmati

Helló,
Egy kis szó, hogy elmondjam, hogy szeretem a blogodat, ezért nem fosztom meg magamtól!

 

voyance 2017

Idézet
2009.06.08. 08:59
nemzetidal

 Éljen a Jobbik! Köszönet Mindenkinek, minde a 426 ezer 746 szavazónak ! ND

Idézet
2009.06.07. 23:35
nemnemsoha

Csaba királyfi álam teljesült: Fényesen ragyog a magyarság csillaga a csillagösvényen!

  2009.06.07. 23:07

Fogalmam sincs, hogy Honfitársaim milyen érzésekkel fogadták a Jobbik EP-választásokon elért kimagasló eredményét. Én büszkeséget és örömöt éreztem. 1945 után először tett a magyarság arról, hogy valódi érdekképviselettel rendelkezzen, ezúttal még csak az Európai Parlamentben, reményeink szerint azonban hamarosan az Országgyűlésben is. Hatvannégy esztendő katasztrófái, megaláztatásai és asszimilációs kísérletei után a magyarság végre felállt, és öntudatosan kinyilvánította, hogy nincs szüksége a rabszolgalétre, mert Magyarország igenis a magyaroké! Köszönjük a Jóistennek, hogy a Jobbik győzelme mellett duplán ünnepelhetünk: a szélsőséges SZDSZ kiesett az Európai Parlamentből és minden szavazókörben 2% körül végzett, sőt, az eddigi bástyájának számító székesfővárosban sem érte el az 5 százalékot. Köszönjük Morvai Krisztinának, Vona Gábornak, Balczó Zoltánnak és minden választópolgárnak! Szebb jövőt! 

Idézet
2009.06.07. 23:34
nemnemsoha

Ez az eredmény magáért beszél: 

FIDESZ-KDNP 1 628 570 56,37 % 14
MSZP 501 967 17,37 % 4
JOBBIK 426 746 14,77 % 3
MDF 153 172 5,30 % 1
LMP-HP 75 066 2,60 % (5 % alatti lista)
SZDSZ 62 344 2,16 % (5 % alatti lista)
MUNKÁSPÁRT 27 818 0,96 % (5 % alatti lista)
MCF ROMA Ö. 13 440 0,47 % (5 % alatti lista)

Csaba királyfi álam teljesült: Fényesen ragyog a magyarság csillaga a csillagösvényen!

  2009.06.07. 23:07

Fogalmam sincs, hogy Honfitársaim milyen érzésekkel fogadták a Jobbik EP-választásokon elért

Idézet
2009.06.07. 23:14
Hungary

Az eredmények szerint tehát a Jobbik Morvai Krisztinát, Balczó Zoltánt és Szegedi Csanádot küldi az Európai Parlamentbe.

Idézet
2009.06.07. 18:17
nemzetidal

 REndben, örülök,hogy tisztáztuk a dolgot. A képeket majd légyzsi tedd be holnap.

ÜDv: ND

Idézet
2009.06.07. 17:21
Hungary

Kedves Nemzetidal!

Juj  akkor én kérek bocsánatot! Úgy tudtam, hogy a kampánycsend 06.06 szombat éjfél 00:00 - tól kezdődik.

Én kérek elnézést!!!

Barátsággal

Idézet
2009.06.07. 11:04
nemzetidal

 Kedves Hungary!

A honlapon a bejegyzés dátuma június 6-a volt , ha jól emlékszem délelőtt 10 óra körül volt. 

Nagyon fájó szívvel, de én töröltem ki a szép képeket ,mert a kampánycsend június 6-án hajnalban azaz 00.óra 00 perckor lépett életbe. 

A törlés a Jobbikot szolgálta. Elég támadás érte a kampánycsend előtt is a pártot, nincs szükség további támadásokra és az érvényes szavazatok megkérdőjelezésére ilyen dolgok miatt.

Elnézést kérek, de muszáj volt törölnöm.

ND

Idézet
2009.06.07. 09:11
Hungary

Tisztelt Nemzetidal!

Tegnap 2009. 06. 06.-án,  00:00 előtt  felraktam néhány szép képet és mellé szöveget!

Valaki gusztustalanul  kitörölte! Van a pofáján bőr? Undorító!

Még nem volt KAMPÁNYCSEND!!!

Ezek szerint valamelyik bűnöző, itt bújkál moderátorként?

Nemzetidal légyszíves nézz  utána.

Köszönöm a becsület nevébe és várom a magyarázatot.

Idézet
2009.06.06. 16:46
nemzetidal

Szépen kérek minden látogatót, hogy ne sértse meg a kampánycsendet!

Idézet
2009.06.06. 01:20
nemnemsoha

Jó. :) A jobbegyenesre kiraktam az Árpi, Gabi, Lalis képet is. :) 

Idézet
2009.06.05. 22:38
nemzetidal

 Nem rossz ez a kutya, nekem kifejezetten tetszik, maga a szellemes ötlet is. Jó a humorod nemnemsoha!

Üdv! ND

Idézet
2009.06.05. 21:53
nemnemsoha

HAJRÁ JOBBIK!


Válasz:

 Engedelmeddel kitettem a főoldalra.ND

Idézet
2009.05.24. 21:40
Hungary

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.