Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hozzászólások a cikkekhez

A nagy átverés: Gyurcsány távozik, előremenekül az MSZP

2009.03.21. 15:16
Viktor hallgat, utcára hív a Jobbik

kuruc.info nyomán ND, 2009.03.21. Ma kezdődött az MSZP kongresszusa, ahol a bővített elnökségi ülésen Gyurcsány Ferenc, a modernkori Magyarország legkártékonyabb kormányának feje bejelentette: lemond a miniszterelnökségről, két hét múlva bizalmatlansági indítványt nyújt be maga ellen. A hatékony válságkezelés és a 2010-es választási szereplés az indok, bár a színfalak mögött más, pl. az SZDSZ hatalomgyakorlás folytatása húzódik meg.

A komcsi politikusok egyelőre nem nyilatkoznak, egyre homályosabb a kép azzal kapcsolatban, hogy mit is akarnak kezdeni a kialakult helyzettel, és ezáltal az országgal.A lehetőség adott, a politikai helyzetet kihasználva most kell kimenni az utcára, hogy új választások kiírását követlejük. Erre szólítja fel Orbán Viktort a Jobbik elnöke, Vona Gábor.

MDF: "az ellenzéki többség kezében van az ország sorsa"
A három ellenzéki párt közös megegyezésén múlik, hogy egy valóban alkalmas, válságkezelő miniszterelnök kerüljön Gyurcsány Ferenc helyére. Legalábbis az idegenszivű, kommunista MDF szerint. Érdekes, hogy a szélsőséges Ibolyka hogy számolta ki a három ellenzéki pártot, hisz az SZDSZ és az MDF semmiképpen nem nevezhető annak. Kalapos hétfőre egyeztetést kezdeményez ezekkel a pártokkal, hogy tanácskozzanak a következő miniszterelnök személyéről. Az álláspontja már ismert, ő Bokros Lajos tolvajprivatizátor elvtársat szeretné látni a bársonyszékben.  Nem volt hát véletlen a bajszos ex-pénzügyminiszter előzetes szerepeltetése, mint arra egy olvasónk már korábban felhívta a figyelmet.

 

Korábban írtuk: Emlékszünk még kalapos Ibolykára, mennyire Bokros mellett állt, még azon az áron is, hogy széthullik a frakciója? Fel is röppent akkor, hogy az MDF szeretné Bokros Lajost, a neoliberális közgazdasági iskola – azaz a nemzetközi nagytőkét kiszolgáló gazdasági rendszer – doyenjét a miniszterelnök székben látni. A szélsőséges, hazudozó, álszakértő politikus így nyilatkozott ma, a gyurcsányi bejelentéssel kapcsolatban: „Nem én rángatom a szálakat minden magyar pártban, de néhányban igen. Nem titkos megfigyelő vagyok az MSZP-kongresszuson sem, de nem zárkózom el semmilyen feladat elől, ha kell, vállalom írástudóként. Azonban nem az az érdekes, hogy én mit szeretnék, a pártok megegyezése a kérdés. Ha válságkormány vezetésére kérnek, akkor állok elébe”.

Félek, hogy egy nagyszabású átverés része Gyurcsány távozása, s valami sokkal rosszabb vár ránk. Továbbra is csak az kérdés, mi történik a gyarmaton, s háttérben zajló hatalmi harcok és átrendeződések milyen hatással lesznek hazánkra?

 

Korábban írtuk: Ma kezdődött az MSZP kongresszusa, ahol a bővített elnökségi ülésen Gyurcsány Ferenc, a modernkori Magyarország legkártékonyabb kormányának feje bejelentette: lemond a miniszterelnökségről, két hét múlva bizalmatlansági indítványt nyújt be maga ellen. A hatékony válságkezelés és a 2010-es választási szereplés az indok, bár a színfalak mögött más, pl. izraeli érdekek, az SZDSZ hatalomgyakorlás folytatásának gyakorlása húzódnak meg.

Gyurcsány két hét múlva fogja kezdeményezni a bizalmatlansági indítványt maga ellen, ennyi ideje van a szociknak, hogy új miniszterelnököt találjanak. A történelem ismétli magát, akárcsak a Megyó-Fletó cserével, a kommunista párt most is pifaváltással próbál erősíteni.

Mit fog tenni Orbán Viktor, tűri ezt, vagy sem, megpróbálja-e az utcán kikényszeríteni az ennél is nagyobb horderejű változtatásokat? Valószínűleg semmi érdemit nem tesz, tűrni fog, ahogy 7 éve mindig segíti az MSZP-SZDSZ túlélését. Kis szövegelés persze lesz, de semmi komoly, hiszen ő is érdekelt a gyarmatosítás fenntartásában, ő is része a  rezsimnek, hivatalosan is szövetségese a Likud nevű tel-aviv-i kormánypártnak.

A parlamenti "elit" közös érdeke az előrehozott választás elsikkasztása és a különösen az elszámoltatás elmaradása (a Fidesz-kormány alatt Orbán ígéretei ellenére sem nyúltak a tolvajprivatizátorokhoz, közpénzzel tömték a hazug csatlósmédiát, Gyurcsány és Medgyessy állami megbízásokat illetve zsíros üzleteket kapott, a rablás szabadon folyt, az elcsatolt magyarság állampolgárságát Viktor megtagadta, az kizsákmányoló nemzetközi bankok zsebét hizlaló államadósság fizetését ellenben nem stb), hiszen ellenkező esetben az összes parlamenti párt, az egész 20 éves gyarmati konstrukció bukik.

Tehát, két hete van az MSZP-nek, hogy találjon valakit Gyurcsány helyére. Badarság lenne azt hinni, hogy ez spontán ötlet volt Gyurcsány részéről. Nagy valószínűséggel már meg is van következő miniszterelnök, azonban a látszatra adni kell, s ezért még eljátsszák a bizalmatlansági indítvány meséjét.

Egyszerű: vagy marad ő, mert nem vállalja senki, vagy jön egy Szili, Kiss, Gráf, Lendvai Ildikó édesmindegy, a színház irányítása változatlan, egy kis ráncfelvarrás, és minden megy tovább változatlanul. Viszont a kollaboráns , 7 éve a kormány közeli megbuktatását ígérő, valójában a kormánnyal összeszavazgató Fidesz elit minimum bebukja a kétharmadot, mert még drukkerei sem fogják egy ideig annyira bánni az új komcsi vezért, mint Gyurcsányt ( tévedés azt hinni, hogy egy ebmer, azaz Gyurcsány leváltása megoldás minden problámára - míg az egész Fidesz Gyurcsányellenes kampány erre van kiélezve).

Gyurcsány, az elhíresült "elkúrtuk" mondásával az azóta is tartó, az egész országra kiterjedő nyugtalanságot kiváltó helyzetet idézett elő, most a hatékonyabb válságkezeléssel, s a 2010-es választásokkal magyarázta döntését.

Nos, a válságnak, mint indoknak, lehet valós alapja. Minden jel szerint megingott a  nagytőkések és bankárok bizalma Gyurcsány Ferencben, nem látták biztosítottnak a gyarmatról befolyó nyereségüket, ha ő marad a miniszterelnök. Távozásával megnyílhat az út egy új MSZP-SZDSZ koalíció előtt. Annál is inkább, mert az SZDSZ támogatására mind a Parlamentben, mind a 2010-es választásokon szüksége lesz a szociknak. Orbán Viktor, a műellenzék vezére egyelőre hallgat, pedig ha valamikor, akkor most kéne utcára hívnia a polgárokat, hogy kikényszerítsék az előrehozott választásokat.

A szocik egyszer már eljátszották a miniszterelnök cseréjének drámáját, s bejött a húzásuk (A  Fidesz pedig sikerként adta eő, hogy egyik tolvaj váltotta a másikat). Több mint valószínű, hogy most is erre készülnek, igaz, számukra jóval nehezebb körülmények között. Az emberi butaság azonban határtalan, s egy új idegen érdekeket kiszolgáló szoci miniszterelnök majd elhiteti a néppel, hogy ő nem hibás elődje rossz politikájáért, különben sem volt annyi ideje, hogy megoldja az ország problémáit, de tudja mi a helyes, kezében van a bölcsek köve, s ha nem rá szavaznak, akkor jön a „fasizmus”. Így nyerHETi meg Gyurcsány a pártjának a 2010-es választást. Ha hagyjuk.

Tegyük hozzá, hazánk jelenlegi helyzetéből kiindulva, az is nyeremény a szociknak, ha átlépik az öt százalékot. Gyurcsány menesztésével viszont egy valamit biztosan elérnek a szocik. Nem lesz kétharmados többsége a Fidesz-kormánynak, már ha lesz Orbán-kormány egyáltalán.

A jog szerint, a bizalmatlansági indítvány benyújtásához meg kell nevezni az új miniszterelnök személyét. Amennyiben a Parlament elfogadja az indítványt, a régi miniszterelnök mandátuma automatikusan megszűnik. Itt az újabb alkalom az előrehozott választások kiharcolására!

Az ország eladósításában és kifosztásában részt nem vevő, elveit nem cserélgető nemzeti radikális tábor viszont tovább erősödhet, hiszen bármely bábfigura is landoljon Gyurcsány székében, nem lesz változás, a gyarmati szipolyozás és adósrabszolgaság folytatódik, a cigány terrorizmust továbbra is a tőlünk kisajtolt pénzből finanszírozzák. Jó lenne a teljes parlamenti bagázst a történelem süllyesztőjébe küldeni.


Vége van vagy
kezdődik elölről?

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.28. 13:06
Emmati


Köszönöm mindazt a munkát, amit ez képvisel, és minden örömöt, amit ott találok

 

 

voyance mail gratuit rapide

Idézet
2009.03.22. 12:51
leone

Az a baj ma Magyarországon hogy még a következő választásokon is az MSZP-re fognak szavazni. Ezek a szavazók az úgynevezett kommunista rejtőzködők, akik nem merik felvállalni, hogy kikre is fognak szavazni, csak majd mikor az urnához érnek akkor sunyiba behúzzák a szocialistákat. Sokan mondják, hogy megérdemeljük, hisz mi választottuk meg az MSZP-t. Persze mi vagyunk a hibásak, de szerintem még a két (legnézettebb) tv csatorna is a TV2 és az RTL-t is lehetne okolni ezért a hibáért. Azon felül, hogy lebutítják a népet, még azt is megmondják, hogy a szélső jobboldaltól el kell határolódni, (ha mondják, általában nem adnak ingyen reklámot) nem hiába mondta még anno Vona Gábor, ha a Jobbik bekerül a parlamentbe, bezártja, sőt, földig rombolja e két csatorna székházát. 

  

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.