Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hozzászólások a cikkekhez

A Vas megyei MIÉP a Jobbikot és a Fideszt segíti

2010.02.09. 11:11, nemzetidal

Vas megyei MIÉP: "A Fideszt és Jobbikot segítjük"

2010.02.08. 

A MIÉP honlapján Döme László volt megjelölve elnökként, így a westindex.hu kérdéseivel hozzá fordult. Döme azonban széttárta karját mondván, ő már nem a megyei elnök, de várhatóan a MIÉP nem indít Vasban jelölteket, hanem a Jobbik és a Fidesz győzelmi esélyét kívánják növelni. Döme azt is elmondta, hogy a Vas megyei tagság 90%-a visszaadta pártkönyvét, és jelenleg a Jobbikban foglalnak helyet. (barikád.hu nyomán)

 

Nocsak, a MIÉP most már nem szajkózza azt, hogy a Jobbikot a Moszad hozta létre? Reméljük belátták, hogy amit mondtak az elég nagy badarság, bár ki tudja, lehet Csurka még mindig nem vette be a gyógyszerét…  


Leone

 

22 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.02.10. 22:36
Hunnia 77

Üldözési paranoiája a Jobbiknak is van, nem is kevés. Lásd, ma néztem a kibeszélő műsort, ahol egy jobbikos azt bizonygatta, hogy a Jobbikot mindenki bántja. Ugyan már. Minek ez?

A Jobbik inkább koncentráljon a kampányra, s ne bizonygassa a bizonyítványát. Aki eddig szerette, ezután is fogja, aki meg nem, az nem is fogja.

Idézet
2010.02.10. 22:32
Hunnia 77

A barikád átvett egy hírt egy alig ismert oldalról, s nemigazán járt a dolgok után. Az utánajárás a jó újságíró ismérve.

Idézet
2010.02.10. 08:21
nemeztidal

Csupán egy megjegyzés: nem hiszem, hogy Pörzse Sándor lapja hazudik ! Pörzsét nem úgy ismerem, mint aki inkorrekt, hamis információkkal próbálna bárkivel is, de főleg egy mára jelentéktelen, tagságát vesztett párttal szemben harcolni. Pörzse újságírói múltját tekintve kimondható, hogy általában az igazmondásáért kellett távoznia a Hír TV-ből és az EchoTV-ből is.  

nemzetidal

Idézet
2010.02.10. 06:19
nemzetidal

Üdv Hunnia 77!

Válaszoltam mindkét bejegyzésedre alább. Részemről a miépes vita befejezve, kár erre időt pazarolni.

nemzetidal

Idézet
2010.02.09. 17:07
Hunnia 77

Azért emlékeztetnék arra, hogy a MIÉP és a Jobbik összefogását Csurka kezdeményezte, Azért a múltat kár meghamisítani. Vonáék meg most bizonyíthatnak majd, ha a Jobbik a paréamentnen lesz.


Válasz:

A választ lásd az előző hozzászólásnál.

nemzetidal

Idézet
2010.02.09. 17:04
Hunnia 77

Azért hallgattassék meg a másik fél is

Megint hazudik a Jobbik házilapja
A Hazai Vera által szerkesztett Barikád azt állítja, hogy megkeresték Döme Lászlót, a MIÉP celldömölki elnökét, aki azt közölte: „várhatóan a MIÉP nem indít Vasban jelölteket, hanem a Jobbik és a Fidesz győzelmi esélyét kívánják növelni.” Szerkesztőségünk felhívta Döme Lászlót, s kiderült, hogy ebben a témában nem beszélt senkivel. Tehát ez a „hír” beleillik a Jobbik és médiájának hazugságsorozatába.

Sz.


Válasz:

 Én nem tudom, de ennek az "Sz" szignójú valakinek nem hiszek. Lehet, hgoy te a barikádnak nem hiszel, nézőpont kérdése. Azt,hogy ki kezdeményezte a Harmadik Út létrehozását nehéz megmondani. Csurka azt mondja, hogy ő Kovács Dávid meg azt mondja ,hogy ő. Ez a fenti eset pepitában. Az egyik oldal szerint ez, a másik oldal szerint pedig az. Ezen kár vitatkoznunk,mert úgysem derül ki az igazság. Csurka paranoiáit meg nem lehet komolyan venni. Súlyos eset. Az a paranoia (magyarra fordítva üldözési mánia, rögeszme), amely egészséges elmeállapota mellett is érezhető volt,most ebben a demens állapotban már nagyon kirívó ( pl.szerinte minden mögött a Moszad áll, a Jobbikot is a Moszad hozta létre).

Csurkának két nagy érdeme van: 1. felemelte szavát a magyar parlamentben a magyarlakta Délvidék egy részének népszavazás által történő visszacsatolásáért a délszláv háború vége felé. Horthy Miklós óta ilyen kijelentés nem hangzott el a szebb napokat látott magyar parlamentben.

2. A másik érdeme ,hogy létrehozott egy másfajta gondolkodást az antalli áldemokrata gondolkodás helyett, a nemzetben gondolkodást.

Legnagyobb hibája az önzése és üldözési mániája és az ebből következő összeférhetetlensége, mely tönkretette az általa megalkotott szebb napokat megélt pártot a céljaival együtt. MInden normális embert elűzött maga mellől, legutóbb, a már erősen halódó, de még menthető MIÉP-ben úgy választtatta újra magát az ügydöntő közgyűlésen,hogy bérgorillákkal dobatta ki természetes párton belüli ellenzékét ,a másik elnökjelölt támogatóit. Röhej. Inentől kezdve a MIÉP nagyobb sebességgel csúszott lefelé a lejtőn,mely eredménye már az EP választások idején  meglátszott.

nemzetidal

Idézet
2010.02.09. 11:16
nemzetidal

 Szerintem ez teljesen normális hozzáállás, a MIÉP-ről tudjuk,hogy már egy nem létező súlytalan párt, de még egy pár szavazatot el tud vinni. Igaz a még megmaradt Csurka hívők valószínűleg nem fognak senkire szavazni. Nem kell ezért cikizni a Vas megyei miépeseket Leone. Tulajdonképpen ennek kellett volna megtörténnie már korábban is, meg kellett volna csinálni a MIÉP-Jobbik összefogást Csurka és hívei  nélkül. Ez most szép lassan úgy történt meg, hogy a miépesek egy része átszivárgott a Jobbikba vagy kiábrándult mindenből. EGy maroknyi, jelentéketelen, politikai súllyal már nem bíró csapat még ott van Csurka mellett.

nemzetidal

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!