Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Magyar összefogás, magyar igazság és egy nemzetben gondolkodás honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap menü
 
Fórumok
 
Partner oldalak
 
Hasznos linkek
 
Trianon árnyékában
 
Tudatos asszimiláció

 
Mit adtunk a világnak?

 
Irodalom és Trianon

 
Összetartozunk
 
Szent Korona eszme és tan
 
Linkek
 
Aktuális és kiemelt fontosságú hírek
 
Egy nemzetben gondolkodás honlapja - Ajánljon minket !

  

 
Autonómiát a felvidéki magyarságnak is !

  

 
Testvéroldal

      

 

 
Rablóbéke (kattintson a képekre)

           

 

 
 
 
 
 
Látogatók

free counters

 
Történelem
 
Horthy Miklós
 
The Threaty Of Trianon In English
 
A magyar nyelv ősnyelv
 
Magyarellenesség
 
Hozzászólások a cikkekhez

A Vas megyei MIÉP a Jobbikot és a Fideszt segíti

2010.02.09. 11:11, nemzetidal

Vas megyei MIÉP: "A Fideszt és Jobbikot segítjük"

2010.02.08. 

A MIÉP honlapján Döme László volt megjelölve elnökként, így a westindex.hu kérdéseivel hozzá fordult. Döme azonban széttárta karját mondván, ő már nem a megyei elnök, de várhatóan a MIÉP nem indít Vasban jelölteket, hanem a Jobbik és a Fidesz győzelmi esélyét kívánják növelni. Döme azt is elmondta, hogy a Vas megyei tagság 90%-a visszaadta pártkönyvét, és jelenleg a Jobbikban foglalnak helyet. (barikád.hu nyomán)

 

Nocsak, a MIÉP most már nem szajkózza azt, hogy a Jobbikot a Moszad hozta létre? Reméljük belátták, hogy amit mondtak az elég nagy badarság, bár ki tudja, lehet Csurka még mindig nem vette be a gyógyszerét…  


Leone

 

22 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.02.10. 22:36
Hunnia 77

Üldözési paranoiája a Jobbiknak is van, nem is kevés. Lásd, ma néztem a kibeszélő műsort, ahol egy jobbikos azt bizonygatta, hogy a Jobbikot mindenki bántja. Ugyan már. Minek ez?

A Jobbik inkább koncentráljon a kampányra, s ne bizonygassa a bizonyítványát. Aki eddig szerette, ezután is fogja, aki meg nem, az nem is fogja.

Idézet
2010.02.10. 22:32
Hunnia 77

A barikád átvett egy hírt egy alig ismert oldalról, s nemigazán járt a dolgok után. Az utánajárás a jó újságíró ismérve.

Idézet
2010.02.10. 08:21
nemeztidal

Csupán egy megjegyzés: nem hiszem, hogy Pörzse Sándor lapja hazudik ! Pörzsét nem úgy ismerem, mint aki inkorrekt, hamis információkkal próbálna bárkivel is, de főleg egy mára jelentéktelen, tagságát vesztett párttal szemben harcolni. Pörzse újságírói múltját tekintve kimondható, hogy általában az igazmondásáért kellett távoznia a Hír TV-ből és az EchoTV-ből is.  

nemzetidal

Idézet
2010.02.10. 06:19
nemzetidal

Üdv Hunnia 77!

Válaszoltam mindkét bejegyzésedre alább. Részemről a miépes vita befejezve, kár erre időt pazarolni.

nemzetidal

Idézet
2010.02.09. 17:07
Hunnia 77

Azért emlékeztetnék arra, hogy a MIÉP és a Jobbik összefogását Csurka kezdeményezte, Azért a múltat kár meghamisítani. Vonáék meg most bizonyíthatnak majd, ha a Jobbik a paréamentnen lesz.


Válasz:

A választ lásd az előző hozzászólásnál.

nemzetidal

Idézet
2010.02.09. 17:04
Hunnia 77

Azért hallgattassék meg a másik fél is

Megint hazudik a Jobbik házilapja
A Hazai Vera által szerkesztett Barikád azt állítja, hogy megkeresték Döme Lászlót, a MIÉP celldömölki elnökét, aki azt közölte: „várhatóan a MIÉP nem indít Vasban jelölteket, hanem a Jobbik és a Fidesz győzelmi esélyét kívánják növelni.” Szerkesztőségünk felhívta Döme Lászlót, s kiderült, hogy ebben a témában nem beszélt senkivel. Tehát ez a „hír” beleillik a Jobbik és médiájának hazugságsorozatába.

Sz.


Válasz:

 Én nem tudom, de ennek az "Sz" szignójú valakinek nem hiszek. Lehet, hgoy te a barikádnak nem hiszel, nézőpont kérdése. Azt,hogy ki kezdeményezte a Harmadik Út létrehozását nehéz megmondani. Csurka azt mondja, hogy ő Kovács Dávid meg azt mondja ,hogy ő. Ez a fenti eset pepitában. Az egyik oldal szerint ez, a másik oldal szerint pedig az. Ezen kár vitatkoznunk,mert úgysem derül ki az igazság. Csurka paranoiáit meg nem lehet komolyan venni. Súlyos eset. Az a paranoia (magyarra fordítva üldözési mánia, rögeszme), amely egészséges elmeállapota mellett is érezhető volt,most ebben a demens állapotban már nagyon kirívó ( pl.szerinte minden mögött a Moszad áll, a Jobbikot is a Moszad hozta létre).

Csurkának két nagy érdeme van: 1. felemelte szavát a magyar parlamentben a magyarlakta Délvidék egy részének népszavazás által történő visszacsatolásáért a délszláv háború vége felé. Horthy Miklós óta ilyen kijelentés nem hangzott el a szebb napokat látott magyar parlamentben.

2. A másik érdeme ,hogy létrehozott egy másfajta gondolkodást az antalli áldemokrata gondolkodás helyett, a nemzetben gondolkodást.

Legnagyobb hibája az önzése és üldözési mániája és az ebből következő összeférhetetlensége, mely tönkretette az általa megalkotott szebb napokat megélt pártot a céljaival együtt. MInden normális embert elűzött maga mellől, legutóbb, a már erősen halódó, de még menthető MIÉP-ben úgy választtatta újra magát az ügydöntő közgyűlésen,hogy bérgorillákkal dobatta ki természetes párton belüli ellenzékét ,a másik elnökjelölt támogatóit. Röhej. Inentől kezdve a MIÉP nagyobb sebességgel csúszott lefelé a lejtőn,mely eredménye már az EP választások idején  meglátszott.

nemzetidal

Idézet
2010.02.09. 11:16
nemzetidal

 Szerintem ez teljesen normális hozzáállás, a MIÉP-ről tudjuk,hogy már egy nem létező súlytalan párt, de még egy pár szavazatot el tud vinni. Igaz a még megmaradt Csurka hívők valószínűleg nem fognak senkire szavazni. Nem kell ezért cikizni a Vas megyei miépeseket Leone. Tulajdonképpen ennek kellett volna megtörténnie már korábban is, meg kellett volna csinálni a MIÉP-Jobbik összefogást Csurka és hívei  nélkül. Ez most szép lassan úgy történt meg, hogy a miépesek egy része átszivárgott a Jobbikba vagy kiábrándult mindenből. EGy maroknyi, jelentéketelen, politikai súllyal már nem bíró csapat még ott van Csurka mellett.

nemzetidal

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
A honlap látogatottsága
Indulás: 2005-04-08
 
Jelenlegi látogatók száma

  látotagó olvassa a lapot.

 
Magyar helységnévkereső
 
Az andocsi Máriához
     
 
Ismerős Arcok

             

 

     Tovább >>kapcsolódó I.        

     Tovább >>kapcsolódó II   

 
Trianon himnusz - Csík zenekar

Tartsd magad, nemzetem !

 
Égi Élő Igazság- A Szent Korona Tana

A Szent Korona misztériuma és tana

 
Segítse a Trianon Kutató Intézetet

 
Üzenet az MSZP szavazóknak

      

 
El kell ismertetnünk Trianon igazságtalanságát!

    

 
Vérző Magyarország

      

 
Csevegő - regisztráltaknak

 
Jobbik

 

 

 

  
       A Jobbik nemzedék című dokumentumfilm letölthető:

  Jobbik kiskáté: 

 
Hozzászólások a cikkekhez
Friss bejegyzések
2011.01.08. 10:19
2010.07.26. 18:16
2010.07.20. 16:34
2010.02.09. 11:11
2009.12.17. 20:40
2009.08.31. 16:34
2009.08.02. 13:52
2009.07.29. 09:31
2009.06.20. 09:42
2009.06.20. 08:53
2009.06.18. 15:04
2009.06.09. 17:06
Friss hozzászólások
 
Kérjük szavazzon !
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Eva Maria Barki:"az autonómiánál többet kell követelni !"”

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Az agresszív magyarellenes tót politika ellen mit tehetünk?
A magyarság asszimilációját célzó tót törvényhozást csak úgy állíthatjuk meg,

ha népszavazással revíziót követelünk (nemzetközi ügyet csinálunk)
ha az autonómiát támogatjuk (mely belügynek minősül, kisebb az esély a megvalósításra)
ha petíciózgatunk az EU-nak,hogy helyettünk oldja meg a kérdést
Nemzetközi bíróság vizsgálja felül a Párizsi békeszerződést és döntsön a revízióról/autonómiáról
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Az Erdély Ma honlap legfrissebb hírei
 
Amit az autonómiáról tudni érdemes

Példák Európában és világszerte:

Erdély, Délvidék, Felvidék, Kárpátalja:

 Nyugat Európa: 

 
Amit az állampolgárságról tudni érdemes

 Érvek a kettős állampolgárság mellett tovább >>

  Frissítések a témában:

 

 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK